Reviews for Huis De Colvenier

68 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.2
68 reviews
date score
Yasmin
This review is written after a reservation for the RestoDays Édition Étoilée
Reviewed on: 02/07/2019
Yasmin recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Wij kozen voor het verrassingsmenu aan een...

Wij kozen voor het verrassingsmenu aan een vaste prijs via de resto days. Onze mond viel open toen we de rekening kregen... 7,5 euro voor een glaasje huiswijn, 10 euro voor een cava en 5 euro voor een koffie. Toen we er een opmerking over maakten kregen we te horen (op een vrij onbeleefde manier) dat we niet enkel voor de drank betaalden maar ook bijvoorbeeld voor de hapjes bij de cava en de koekjes bij de koffie... nochtans werd dit alles aangeboden als "van het huis". Het eten was oke maar absoluut geen hoogvlieger. Het was een beetje willen maar niet kunnen. We mochten trouwens niet in het echte restaurant gaan zitten (zoals op de foto's getoond) maar moesten in de bistro plaatsnemen. De ober kende zijn plaats niet en blééf maar mopjes maken en aan onze tafel staan tot op het punt dat het een beetje vervelend / opdringerig werd. Wij komen niet meer terug.

Yorben
This review is written after a reservation for the RestoDays Édition Étoilée
Reviewed on: 20/06/2019
Yorben recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer vriendelijke service, je wordt niet als...

Zeer vriendelijke service, je wordt niet als vreemde bediend. Het eten was heel lekker en vol van smaak. Elke vraag die je werd beantwoord.

Joeri
This review is written after a reservation for the RestoDays Édition Étoilée
Reviewed on: 17/06/2019
Joeri recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Wel ik snapte de negatieve commentaren op het...

Wel ik snapte de negatieve commentaren op het internet echt niet, want het was een lekker restaurant met prima bediening!

Dirck
This review is written after a reservation for the RestoDays Édition Étoilée
Reviewed on: 16/06/2019
Dirck recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten en aangename sfeer....

Lekker eten en aangename sfeer.

Laetitia
This review is written after a reservation for the RestoDays Édition Étoilée
Reviewed on: 16/06/2019
Laetitia recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Aangename ontvangst. Zeer lekker eten...

Aangename ontvangst. Zeer lekker eten

Annick
This review is written after a reservation for the RestoDays Édition Étoilée
Reviewed on: 15/06/2019
Annick recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer vriendelijke bediening en ontvangst door...

Zeer vriendelijke bediening en ontvangst door de gedreven eigenaar met mogelijkheden tot aanpassingen aan de gerechten. Lekker en fijn eten. Ik was een beetje teleurgesteld dat we niet in het restaurant zaten maar in de bistro. De kelder straalt een geweldige sfeer uit en is een zalige aperitief ruimte. Een beetje jammer dat er geen keuze aan Gin's werd voorgesteld als aperitief

JAN
This review is written after a reservation for the RestoDays Édition Étoilée
Reviewed on: 15/06/2019
JAN recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

of je nu voor het eerst komt of al jaren een...

of je nu voor het eerst komt of al jaren een trouwe klant bent, je wordt er ontvangen als een koningin. Het eten was heerlijk. De bediening vlot. We hebben genoten

esther
This review is written after a reservation for the RestoDays Édition Étoilée
Reviewed on: 15/06/2019
esther recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

Hartelijke ontvangst en eten was tip top in...

Hartelijke ontvangst en eten was tip top in orde!

Vivian
This review is written after a reservation for the RestoDays Édition Étoilée
Reviewed on: 15/06/2019
Vivian recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer vriendelijk onthaal! Super ontvangen in...

Zeer vriendelijk onthaal! Super ontvangen in wijnkelder. Eten was uitstekend. Bediening zeer fijn.

Dietwin
This review is written after a reservation for the RestoDays Édition Étoilée
Reviewed on: 14/06/2019
Dietwin recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Goede ontvangst. Apero in de kelder is een...

Goede ontvangst. Apero in de kelder is een must! Zeer eerlijke gerechten, vakkundig gepresenteerd en overheerlijk. Wij komen terug.

date score