Reviews for Huis De Colvenier

85 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.4
85 reviews
date score
Marleen
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 14/10/2019
Marleen recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

het eten was zeer verzorgd en super lekker...

het eten was zeer verzorgd en super lekker voor die prijs!! Voor herhaling vatbaar.

Mario
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 13/10/2019
Mario recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Mooi kader, vooral het aperitief in de wijnkeld...

Mooi kader, vooral het aperitief in de wijnkelder. Het eten is mooi geserveerd en kwaliteitsvol. Het water is wel wat aan de dure kant. Maar de vriendelijkheid van de eigenaar en de zaal-verantwoordelijk maken dit zeker goed. Top en een aanrader. Bedankt en komen zeker nog eens terug.

Willy
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 13/10/2019
Willy recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

We kregen het driegangenmenu van de Resto days...

We kregen het driegangenmenu van de Resto days met bijpassende wijnen en waren hier zeer tevreden over. De soep van het visvoorgerecht, met daarin kabeljauw, scampi, garnalen en Sint-Jacobsvrucht was bijzonder op smaak. Het hoofdgerecht met duo van runds was zeer mals vlees en weerom zeer lekker van smaak. Samen met de bijpassende wijnen genoten we van een zeer lekkere maaltijd.

Guido
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 13/10/2019
Guido recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Zeer correcte prijs-kwaliteit verhouding. Aperi...

Zeer correcte prijs-kwaliteit verhouding. Aperitief in de wijnkelder is toppie!

Kevin
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 13/10/2019
Kevin recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Vriendelijke en correcte bediening en zeer...

Vriendelijke en correcte bediening en zeer lekker eten. De moeite waard.

Hugo
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 12/10/2019
Hugo recommends this restaurant for: Groups

We hadden bij het diner begeleidende wijnen...

We hadden bij het diner begeleidende wijnen gevraagd, echter de hoeveelheid wijn in 1 glas was belachelijk weinig, ik schat ±8 cl er werd niet bijgeschonken. ..Toen ik dat vermelde aan de chef werd er niet op gereageerd. Alhoewel de Kolvenier gekend is om zijn wijnen was het maar een heel gewoon wijntje. Het aperitiefhapje was uitstekend, het voorgerecht een bouillabaise was ook voortreffelijk het hoofdgerecht was niet bijzonder rundsvlees op 3 wijzen, het was veel te weinig we gingen met honger naar huis. Het dessert een ijsje met rood fruit en ook veel te weinig. Voor 4 personen waren we 300€ kwijt voor zo een bedrag mag je toch verwachten dat je niet met honger naar huis moet. Ik heb voor minder geld al veel beter gegeten.

Michel
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 12/10/2019
Michel recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Prijs kwaliteit was dik ik orde en eten zeer...

Prijs kwaliteit was dik ik orde en eten zeer goed personeel heel vriendelijk en den apero in de kelder echt top heb al terug vastgelegd

denise
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 11/10/2019
denise recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

vriendelijk onthaal, het eten was perfect...

vriendelijk onthaal, het eten was perfect

Frank
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 11/10/2019
Frank recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

eten was super super personeel toffe en beleefd...

eten was super super personeel toffe en beleefde chef kok en baas knap en gezellig interieur alé alles was super

Anke
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 11/10/2019
Anke recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer vriendelijke ontvangst. Leuk idee van...

Zeer vriendelijke ontvangst. Leuk idee van het aperitief in de wijnkelder te serveren. Vlotte bediening. Zeer lekker gegeten. De chef-kok komt mee in de zaal om op te dienen en uitleg over de gerechten te geven. Fantastische avond gehad.

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below