Reviews for Huis De Colvenier

272 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.8
272 reviews
date score
Muriel
Reviewed on: unknown

Wij hadden gereserveerd via actie van resto.be...

Wij hadden gereserveerd via actie van resto.be waar een driegangenmenu werd voorgesteld van 45€. Ik had duidelijk gezegd dat ik had besteld via resto.be Bij het aperitief (wat wel gezellig was in de mooie wijnkelder) kwam de chef ons vragen wat we wilden eten, dus wij gingen ervan uit dat er keuzes waren in dit 3-gangen menu. We kregen geen kaart, enkel een wijnkaart. Het eten was ça va, klassieke keuken, niets speciaals. Duidelijk alles op dezelfde basis, of je nu de ene of de andere vis nam, idem betreffende het hoofdgerecht. Zelfde saus, zelfde groenten, enkel het vlees anders. Onze verbazing kwam pas bij de rekening. Wij moesten zo maar even 280€ voor 2 personen betalen. Ik wist wel dat we de drank nog moesten betalen, maar zo veel meer dan 90€ voor 2 menu's is er toch wel zwaar over en zo goed was het eten niet. Wij hebben in sterrenrestaurants veel beter gegeten voor hetzelfde geld. Het was er ook zeer druk, alles behalve gezellig. Ons zien ze er nooit meer!

nancy
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 24/10/2021
nancy recommends this restaurant for: Couples

Mooi kader, eten ook nog ok. Maar de manier...

Mooi kader, eten ook nog ok. Maar de manier waarop het gebracht werd platte commerce in vergane glorie. Spijtig!

Nele
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 08/11/2021

Diepvrieseten in bejaardentehuis in de jaren...

Diepvrieseten in bejaardentehuis in de jaren 70. Ook 2 euro pers extra moeten betalen

Jelle
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 21/03/2019

Vlees hoofdgerecht was rauw, plaats aan de...

Vlees hoofdgerecht was rauw, plaats aan de deur (koud), €15pp voor

PAUL
Reviewed on: 03/02/2019
PAUL recommends this restaurant for: Couples

We vonden het eten ondermaats voor de prijs....

We vonden het eten ondermaats voor de prijs. Het was zijn geld niet waard.

Luc
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 08/10/2018
Luc recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Op het eten valt niets aan te merken. Wij hadde...

Op het eten valt niets aan te merken. Wij hadden wel de indruk dat de mensen met een Restodays menu in een ander gedeelte van de zaak werden gezet dan de andere gasten. De prijzen die men hanteert voor de drank zijn een ontgoocheling 40 euro voor aperitief 1 porto 2 water en 1 verse sinaasappelsap. En 25 euro voor 2 karaffen water en 3 koffies.

Marc
This review is written after a reservation for the RestoDays Édition Étoilée
Reviewed on: 08/06/2019
Marc recommends this restaurant for: Couples

Als je ingaat op een aanbod in de "sterrenweek"...

Als je ingaat op een aanbod in de "sterrenweek" van Resto days dan verwacht je niet om in een bijzaaltje te eindigen zonder tafellaken en met een papieren servet. Banale menu die je minsten even goed zelf thuis kan maken. Tijdens zo'n week verwacht je dat de chef een staaltje van zijn kunnen toont. Niet zo hier enkel een manier om meer volk te krijgen voor een "verrassingsmenu" die te duur verkocht wordt. Jammer gemiste kans. Zeker geen aanrader! Veel bla bla zeer weinig boem boem

Caroline
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 06/10/2018
Caroline recommends this restaurant for: Groups

Malheureusement nous n'avons pas réellement...

Malheureusement nous n'avons pas réellement pu profiter du repas gastronomique tel que vanté par le site. Dommage car cela avait bien commencé par l'apéro dans la cave (En supplément du repas) car le cadre est vraiment exceptionnel. Ensuite malheureusement les clients resto date sont parqués dans une partir plus brasserie du restaurant, les assiettes posées à même le bois brut de la table (Si peu être concept dans certains cas où mieux, cela ressemblait plus à un souci d'économie ), pièce trop chauffée et service loin de ce qui se passe dans la partie gauche du restaurant. Bref finalement ne pas aller la bas avec resto dans et préférer y aller en full service. Ps: en dessert: un riz au lait avec framboises surgelées , pas vraiment gastronomique mais bon...

Frank
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 25/07/2021
Frank recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Was heel lang geleden dat we hier hadden gegete...

Was heel lang geleden dat we hier hadden gegeten, heel klassiek maar lekker en goede kwaliteit.

Wouter
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 16/03/2020
Wouter recommends this restaurant for: Couples

Het was gewoon niet lekker. Zalm had weinig...

Het was gewoon niet lekker. Zalm had weinig tot geen smaak en eend was overgaar tezamen met de seizoensgroenten. Voor een prijs van 52 € per menu had ik meer verwacht dan een gewoon smakelijk soepje en een bolletje simpele sorbet.

date score