Reviews for Kommilfoo

1045 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.3
1045 reviews
date score
Marjolijn
Reviewed on: 03/12/2022
Marjolijn recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Heerlijk eten goede bediening...

Heerlijk eten goede bediening

Stef
Reviewed on: 01/12/2022
Stef recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner

Veel luidruchtige klanten en nergens geluidsabs...

Veel luidruchtige klanten en nergens geluidsabsorberend materiaal tegen de muur. We hadden enkel keuze uit een menu. 4 of 5 gangen waarvan 3 of 4 met koude visbereidingen. Onvriendelijke bediening door de bazin.

vekemans
Reviewed on: 01/12/2022
vekemans recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

klasse kookkunst, goede bediening en vriendelij...

klasse kookkunst, goede bediening en vriendelijke ontvangst

Claire
Reviewed on: 30/11/2022
Claire recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

The food, so delicious! The welcome always...

The food, so delicious! The welcome always really nice.

Lia
Reviewed on: 30/11/2022
Lia recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Het eten was zeer verfijnt en de bediening...

Het eten was zeer verfijnt en de bediening was ook ten volle tevredenheid. We komen zeker terug.. Cornelia

Els
Reviewed on: 28/11/2022
Els recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zoals steeds, was het eten heerlijk. Voor mezel...

Zoals steeds, was het eten heerlijk. Voor mezelf is een 5-gangen menu wel net iets te veel van het goede, een 4-gangen menu was ook wel fijn geweest. Er was geen keuze (vrijdagavond) en het stond op de website vermeld. Het is me voor de eerste keer opgevallen dat ik de volledige conversaties van de nabije tafel kon meevolgen, vraag me nog af of het aan de akoestiek lag of aan de dame die het net allemaal zeer luid wou vertellen. We komen zeker terug, maar dan voor een lunch, dan is het precies rustiger. Met beste groeten, Els Ghys

Fabian
Reviewed on: 27/11/2022
Fabian recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Gastronomy

Aangename ontvangst en vriendelijke bediening....

Aangename ontvangst en vriendelijke bediening. Lekkere gerechten! Wij hebben genoten.

Bruno
Reviewed on: 27/11/2022
Bruno recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Nice god and service...

Nice god and service

Johan
Reviewed on: 27/11/2022
Johan recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Rustig ingerichte zaal. Zeer lekker en fris...

Rustig ingerichte zaal. Zeer lekker en fris eten. Uitgebalanceerd menu.

Olaf
Reviewed on: 27/11/2022
Olaf recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Fantastische lekkere menu gegeten ... de samens...

Fantastische lekkere menu gegeten ... de samenstelling & smaken van het menu klopte van begin tot eind ! Supervriendelijke bediening ...en lekkere huischampagne.

date score