Reviews for The London

599 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.9
599 reviews
date score
Simon
Reviewed on: 20/12/2019
Simon recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Derde keer was opnieuw een topper! De vorige...

Derde keer was opnieuw een topper! De vorige keren (Australisch en Thais) kozen we voor het 5 gangenmenu, maar omdat dit de laatste keer was voor de grote verbouwing opteerden we voor 7 gangen (The Mexican Fiesta) en dit hebben we ons zeker niet beklaagd. Het personeel geraakt hoe langer hoe meer goed ingewerkt. We kijken uit naar februari 2020.

Patrick
Reviewed on: 19/12/2019
Patrick recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

We hebben genoten van een heerlijk en uitgebrei...

We hebben genoten van een heerlijk en uitgebreid lunchmenu, voorafgegaan door fijne hapjes. Beleefde en verzorgde bediening maakte de totaalervaring af. We zien ernaar uit om een volgend bezoek te brengen na de geplande renovatiewerken.

Serge
Reviewed on: 08/12/2019
Serge recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Heel vriendelijke en aangename ontvangst. Alles...

Heel vriendelijke en aangename ontvangst. Alles heel verfijnd en deftig aangebracht. Wij hebben Thais gegeten en alles was heerlijk. Onze volledige groep van 10 personen vonden het één voor één een geweldige ervaring. Een gastronomische tinteling op de tong. Bedankt en proficiat aan jullie team.

Tom
Reviewed on: 07/12/2019
Tom recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Lekker gegeten Was zeker in orde Aangepaste...

Lekker gegeten Was zeker in orde Aangepaste wijnen ok zeker voldoende

kelian
Reviewed on: 06/12/2019
kelian recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Restaurant is een absolute topper ! Naast het...

Restaurant is een absolute topper ! Naast het feit dat het zeer klassevol is ingericht en op een zeer gunstige locatie ligt voor mensen die de stad Antwerpen eens komen bezoeken, was de bediening en het eten op TOP niveau voor een zachte prijs. The London biedt een zeer leuk concept en Maitre Thalissa & Chef Tommy zijn super vriendelijke mensen met een groot talent. Ons zien ze zeker terug ! Niet twijfelen om hier eens te passeren !

Hilde
Reviewed on: 01/12/2019
Hilde recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Heel lekker met veel verrassingen. Super vriend...

Heel lekker met veel verrassingen. Super vriendelijke bediening! Proficiat!

Suy
Reviewed on: 30/11/2019

ex...

ex

Simon
Reviewed on: 29/11/2019
Simon recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Vorige keer (Australische keuken) was het al...

Vorige keer (Australische keuken) was het al top, nu vonden we het zelfs nog beter. Zeer vriendelijke bediening, eten was uitzondelijk lekker. Lekkere cocktails en goede wijn. Doe zo verder!

Annelies
Reviewed on: 25/11/2019
Annelies recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Wij hebben er van genoten, de bediending en...

Wij hebben er van genoten, de bediending en de Thai tasting menu met de verschillende kleine gerechtjes was top en elk gerechtje gaf andere smaken! Benieuwd welke wereldreis jullie volgende keer op ons bord kunnen toveren!

Daisy
Reviewed on: 24/11/2019
Daisy recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Fijne bediening - lekker eten met mooie produc...

Fijne bediening - lekker eten met mooie producten Als ik 1 min puntje mag geven. De 4 glazen wijn die werden uitgeschonken waren echt geen volwaardige glazen wijn.

date score