We have no photo of this restaurant yet
Add a photo
placeholder
Kitchen
Budget
Closing days
Sunday
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
7.4 Based on 5 reviews
Service
Quality
Atmosphere
5 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Eric
Reviewed on: 25/10/2017
Eric recommends this restaurant for: Kids

Dramatisch slecht

Ik stond na 14 minuten terug op straat. Had stoofvlees besteld maar was enkel saus en ajuin en de frietjes waren koud en plat, nog nooit meegemaakt en ik zal het ook nooit meer meemaken.

placeholder
JOHNNY
Reviewed on: unknown

Lekker zoals altijd. EEN AANRADER!!!

Ben gisteren voor de zoveelste maal gedurende meer als twintig jaar nog eens lekker gaan eten maar spijtig staat de salade Robespierre niet meer op de kaart! Die was pas lekker! Ik zie hem graag terug op de kaart of als suggestie!

placeholder
JOHNNY
Reviewed on: unknown

perfect

Dit restaurant bestaat al een eeuwigheid en was vroeger een place to be en nog steeds kan je er heeeeel goed eten aan een redelijke prijs!! Echt een aanrader!!!

placeholder
Stefan
Reviewed on: unknown

Oerdegelijk

Eigenlijk moet je geen reclame maken voor De Arme Duivel, je beperkt immers je kansen om zelf nog plaats te vinden in dit kleine, maar o zo leuke eethuisje, dichtbij de Bourlaschouwburg. In dit voormalig cafeetje serveert men nu oerdegelijke Belgische keuken, met voor mij de lekkerste garnaalkorketjes van het westelijk halfrond. Vriendelijke bediening en lekker bier van de tap. Reserveren verplicht, want we zagen tijdens ons etentje zo'n 20-tal mensen teruggestuurd worden, bij gebrek aan plaats.

nathalie
Reviewed on: unknown

Kom daar graag,enhet is er altijd al lekker...

Kom daar graag,enhet is er altijd al lekker geweest,toffe sfeer,toffe mensen die er werken,kei schattig ding daar tussen al die vele dure winkels.En zomers bij heel warm weer,kan je de koelte van terras altijd daar vinden.Top plekje in Antwerpen

All reviews of this restaurant