Reviews for Chez Maxime

87 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.6
87 reviews
date score
YllieSmits
Yllierecommends this restaurant for:
Reviewed on 13/05/2017

lekker gegeten. Voorgerecht met st-jakobsnoten...

lekker gegeten. Voorgerecht met st-jakobsnoten was zeer lekker. De presentatie van de risotto kon beter, het oogde niet smakelijk (te vloeibare brei). De kaastaart was een top dessertje! De parfait viel minder in de smaak.

JessicaSchillaci
Jessicarecommends this restaurant for:
Reviewed on 07/05/2017

Super lekker eten, super vriendelijk personeel...

Super lekker eten, super vriendelijk personeel en super inrichting!

JanAerts
Janrecommends this restaurant for:
Reviewed on 05/05/2017

We hebben lekker gegeten in een rustig kader...

We hebben lekker gegeten in een rustig kader met leuke vintage-muziek. De kaart was enigszins aangepast - iets minder typisch Italiaans. Maar misschien zouden enkele écht typisch Italiaanse gerechten er toch opmogen, in het bijzonder voor gasten die even een snelle maar toch kwaliteitsvolle hap wensen. Ik dacht aan één gewone spagetti-bolognese en bvb één pizza-"maison" (daar kan de kok alle kanten mee uit...) groetjes,

HansMulder-Maters
Hansrecommends this restaurant for:
Reviewed on 29/04/2017

Lekker eten, gezellige en attente bediening,...

Lekker eten, gezellige en attente bediening, prettige sfeer met Franse chansons. Restaurant ziet er verzorgd en gezellig uit.

JanAerts
Janrecommends this restaurant for:
Reviewed on 28/04/2017

Wij komen er vrij regelmatig met vrienden eten....

Wij komen er vrij regelmatig met vrienden eten. De jongste keren was het er vrij koud.... Enkel gisteren was er een kleine opmerking over het voedsel: erg lekker enkel het vlees binnenin nog koud.... Maar we komen wel terug :-) groetjes jan

TineNijsten
Tinerecommends this restaurant for:
Reviewed on 15/04/2017

Het is een heel gezellig restaurantje. Het...

Het is een heel gezellig restaurantje. Het heeft een heel mooi en origineel interieur. Er wordt heel goed bediend. Je moet er nooit lang wachten en de bediening is super vriendelijk! Het eten is heerlijk! De pasta zeevruchten is een echte aanrader! Net als de lekkere dessertkaart! Ik ga hier zeker blijven terugkomen. Ik ben er ondertussen al drie keer geweest! Elke keer weer een geslaagde avond!!!

TimKoekoekx
Timrecommends this restaurant for:
Reviewed on 19/03/2017

Goede service en heel lekker eten !...

Goede service en heel lekker eten !

Ellyvan der Vinden
Ellyrecommends this restaurant for:
Reviewed on 19/03/2017

service was above good considering how busy...

service was above good considering how busy it was.

inedebeys
inerecommends this restaurant for:
Reviewed on 11/03/2017

Lekker eten. Gezellige omgeving. Vriendelijke...

Lekker eten. Gezellige omgeving. Vriendelijke bediening

date score