Reviews for Spaghettiworld

96 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Write review
8.5
96 reviews
date score
WalterVan Remoortel
Walter recommends this restaurant for:
Dined on: 09/10/2017

Het eten was weinig smaakvol....

Het eten was weinig smaakvol.

GillPieters
Gill recommends this restaurant for:
Dined on: 02/10/2017

We hadden om 19u gereserveerd maar moesten...

We hadden om 19u gereserveerd maar moesten nog enige tijd wachten voor we aan tafel konden. Daar hebben we ongeveer een 20-tal minuten zonder menukaart gezeten en na onze bestelling hebben we meer dan een uur op ons eten moeten wachten omdat er iets was misgelopen in de keuken. Hier had een compensatie van het huis wel op zijn plaats geweest.

Sascha d.
Sascha d. recommends this restaurant for:
Dined on: 17/09/2017

Het eten was ok, maar meer ook niet. De service...

Het eten was ok, maar meer ook niet. De service was heel erg slecht. We kregen de rekening en moesten dus blijkbaar weg zonder dat we erom gevraagd hadden. We hadden net ons hoofdgerecht op en wilden nog wel wat drinken. Erg slechte bediening. Ik ben hier vaker met plezier gekomen maar zal nu niet meer terugkomen.

EvaEveraerts
Eva recommends this restaurant for:
Dined on: 16/09/2017

Heel kleine porties, geen keuze uit wijnenen...

Heel kleine porties, geen keuze uit wijnenen en degene die we kregen was veel te duur voor wat het was. We waren heel blij dat Spaghettiworld terug was van weggeweest, maar nu hebben wij de keuze gemaakt om niet meer te gaan. Zeer jammer.

Davy V.Van Camp
Davy V. recommends this restaurant for:
Dined on: 27/08/2017

Lekker gegeten, vriendelijke en vlotte bedienin...

Lekker gegeten, vriendelijke en vlotte bediening.

Yana V.Van Wouwe
Yana V. recommends this restaurant for:
Dined on: 27/08/2017

Het eten is altijd heel lekker en de mensen...

Het eten is altijd heel lekker en de mensen die er werken altijd super vriendelijk! Wij blijven komen!!

PeterVerbeke
Peter recommends this restaurant for:
Dined on: 23/07/2017

Heel lekker eten. Zeker de ravioli met eekhoorn...

Heel lekker eten. Zeker de ravioli met eekhoorntjesbrood was heel lekker. De bediening was ook heel vriendelijk en professioneel. De prijzen vallen erg goedmee.

FransMertens
Frans recommends this restaurant for:
Dined on: 20/07/2017

Het meisje dat onze tafel bediende was super...

Het meisje dat onze tafel bediende was super vriendelijke kende de menu en gaf degelijke uitleg en tips! Wij gaan toch wel regelmatig eten en zo iemand kom je niet makkelijk tegen! Zij was super een dikke pluim!

Jan V.VAN RAPENBUSCH
Jan V. recommends this restaurant for:
Dined on: 29/06/2017

Goede keuken - fijne gerechtjes Bediening...

Goede keuken - fijne gerechtjes Bediening aan tafel was supervriendelijk / erg klantgericht .... Bravo en bedankt !

YllieSmits
Yllie recommends this restaurant for:
Dined on: 13/05/2017

lekker gegeten. Voorgerecht met st-jakobsnoten...

lekker gegeten. Voorgerecht met st-jakobsnoten was zeer lekker. De presentatie van de risotto kon beter, het oogde niet smakelijk (te vloeibare brei). De kaastaart was een top dessertje! De parfait viel minder in de smaak.

date score