Reviews for Grand Cafe De Rooden Hoed

260 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.0
260 reviews
date score
herman
Reviewed on: 09/06/2019
herman recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

vriendelijk ontvangen en goede bediening...

vriendelijk ontvangen en goede bediening

Francois
Reviewed on: 08/06/2019
Francois recommends this restaurant for: Couples

Het restaurant is OUDBOLLIG NIET GEZELLIG X...

Het restaurant is OUDBOLLIG NIET GEZELLIG X (ZEKER AAN NEW LOOK TOE ) het eten was zeker niet speciaal toch niet voor de NAAM !!!!!!!! DE ROODEN HOED ??? BESTE JAREN GEHAD ???

Sven
Reviewed on: 11/05/2019
Sven recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Lekker eten, vriendelijke bediening...

Lekker eten, vriendelijke bediening

Bob
Reviewed on: 06/05/2019
Bob recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Superlekker, supervriendelijk, waar voor je...

Superlekker, supervriendelijk, waar voor je geld

[anonymous]
Reviewed on: 12/04/2019
[anonymous] recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

We waren et een kleine groep van 6 mensen....

We waren et een kleine groep van 6 mensen. Helaas liet de bediening liet echt te wensen over, men had eerst iemand zijn voorgerecht vergeten, helft had geen bestek gekregen, daarna iemand zijn hoofdgerecht, ook bij mijn schotel ontbrak de dipping saus. Dan de frietjes vergeten.. Gelukkig was bier was wel lekker... Neen.. ik ga niet meer terug met mijn gasten !

Arie
Reviewed on: 03/01/2019
Arie recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer vriendelijke bediening en snelle service...

Zeer vriendelijke bediening en snelle service

[anonymous]
Reviewed on: 01/01/2019
[anonymous] recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Zeer vriendelijk ontvangen, snelle bediening...

Zeer vriendelijk ontvangen, snelle bediening "en dit voor oudejaarsavond". Fantastisch lekker gegeten en een zeer leuke avond gehad. Wij komen alvast zeker terug. Nen dikke "Rooden" chapeau ;)

roger
Reviewed on: 26/12/2018
roger recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

1/niet de plaats gekregen die bij reservering...

1/niet de plaats gekregen die bij reservering was gevraagd maar wel naast iemand met een hond aan tafel. 2/slechte bediening moest altijd wachten op drank. 3/eten prijs kwaliteit 4 op10 eten koud en te weinig krokketjes 4/gezelligheid ver zoek.

Carl
Reviewed on: 24/11/2018
Carl recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Super lekker gegeten in een gezellig entourage!...

Super lekker gegeten in een gezellig entourage!

Maes J.
Reviewed on: 27/09/2018
Maes J. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Fantastisch kader, eten lekker en bediening...

Fantastisch kader, eten lekker en bediening attent.

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below