Reviews for Bella Patio

3 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
6.2
3 reviews
date score
Erwin
This review is written after a reservation for the Sodexo Lunch Days
Reviewed on: 07/06/2017

Het bezoek is niet doorgegaan, want bij Bella...

Het bezoek is niet doorgegaan, want bij Bella Patio waren ze niet op de hoogte van hun deelname aan de Sodexo Lunch Days !? Er was dan ook helemaal geen aanbod in het kader van deze actie... Zeer vreemd.

Ilene
Reviewed on: 19/04/2017
Ilene recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

We hebben genoten van lekker eten en een...

We hebben genoten van lekker eten en een vriendelijke bediening .Voor herhaling Vatbaar.

Serge
Reviewed on: unknown

geen aanrader

Via groupon deze zaak bezocht, maar de indruk dat de zaak naliet is: om niet meer naar terug te gaan. Je krijgt een sumiere lijst van gerechten om uit te kiezen... en dan nog geserveerd met frieten! Ja, in een italiaans restaurant. De bediening is onvriendelijk, ongeïnteresseerd. Na 15 min zelf moeten vragen of we wat mochten drinken. Het bestek moesten we na het voorgerecht bijhouden voor het hoofdgerecht... in welke cafetaria of eettent is dat nu nog het geval, laat staan in een restaurant. Gerechten kwamen niet gelijktijdig door, en de bijgerechten lieten lang op zich wachten. Kwaliteit van het eten is goed. Maar, als je ijs serveert op een warm bord... dan smelt dat vrij snel. Elke kok zonder opleiding weet dit... vandaar de ongeïnteresseerdheid van het personeel, of toch iemand zonder opleiding! Geen aanrader.

date score