Very Good 8.5 Score based on 8 reviews

placeholder

Hungry Henrietta

update restaurant details
13/20 Gault&Millau
Lombardenvest 16
2000 ANTWERP  (   )

Kitchen

Belgian Seasonal

Closing days

Sunday, Saturday, and public holiday's

Contact

Show phone number

Info

Facilities Terrace Atmosphere Contemporary surroundings
Payment methods Diners Club, Master Card, Visa
8 personnes have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 

Review score

8.5 Based on 8 reviews
Service
Quality
Atmosphere
Jean Pierre  Janssens

Lang geleden dat we dit restaurant bezocht...

Lang geleden dat we dit restaurant bezocht hadden, moet nog in een zijstraat van de St Jacobsmarkt zijn geweest. In de zomer zal het prachtig zijn nu bij het binnenkomen werden we al overvallen door de keukengeur, en daar hou ik niet van. De gerechten waren lekker maar in de voorbije 20 jaar niet echt veranderd.

placeholder
Katleen De Belder

Heb hier deze week zo lekker gegeten! We waren...

Heb hier deze week zo lekker gegeten! We waren in een groep van 12 mensen, hadden gereserveerd. tafel stond netjes klaar, zijn vlug voorzien van drank. Eten kwam snel na bestelling, allemaal samen. prachtige borden en proties ok. zeer lekker ook. aanvullen van brood ging vanzelf. zeer vriendelijk personeel. knap, modern kader.voor een dag in de week veel volk. prijs kwaliteit krijg je waar voor je geld. 't is eens dat extra centje waard hoor! doe zo voort!

Roosmarijn Van Duyse

met 6 op vrijdagavond bij Hungry henrietta...

met 6 op vrijdagavond bij Hungry henrietta geweest ! Service is super, zelden meegemaakt ! Iedereen was heel tevreden over het eten, echt een aanrader en heeeel gezellig zitten daar !

www.antwerpisthenewparis.com www.antwerpisthenewparis.com

the menu changes regularly but always delivers...

the menu changes regularly but always delivers on quality. i wish they would keep the pumkin soup on permanent rotation, though! if you're looking for quality belgian garb, this is a great place to start.

Philippe De Cleene

Onwaarschijnlijk hoe een restaurant er in blijf...

Onwaarschijnlijk hoe een restaurant er in blijft slagen om zulke hoge kwaliteit continu aan te houden! Als trouwe bezoeker van dit sympathieke restaurant blijft het me elke keer weer verbazen met welke naturel hier gekookt en bediend wordt. Steeds dagverse topproducten die volgens de regels van de culinaire kunst bewerkt worden, zalig! Evergreens als de onvolprezen Noordzeetongen met grijze garnalen en de salade met krokante kalfszwezeriken en dillevinaigrette ontgoochelden nog nooit, ook de (suggestie)wijnen zijn niet alleen sympathiek van prijs. Het interieur straalt goede smaak uit, de service is efficiënt en vriendelijk, de dagsuggesties onklopbaar op het gebied van prijs/kwaliteit. Niet verwonderlijk dat je hier best reserveert, vooral op vrijdag als de levengenietende derde leeftijd aanschuift voor een heerlijk ’stukske vis’ gevolgde door een échte dame blanche. Topadres!

Jorn Vingerhoets

Kleine prijs -> Grote klasse Zeer lekker geget...

Kleine prijs -> Grote klasse Zeer lekker gegeten hier, leuk strak interieur en top bediening.

placeholder
Stefanie van Heemsbergen

Ik ben letterlijk kind aan huis daar: als klein...

Ik ben letterlijk kind aan huis daar: als kleine dreumes kwam ik daar al. Een eerlijke, eenvoudige maar liefdevolle keuken. Mooi interieur, mooie bediening, mooie keuken, mooie borden en eten dat nooit teleurstelt. Een aanrader! Stefanie van Heemsbergen

sissi gheldoff

zeer goede keuken! dagverse middaglunch is...

zeer goede keuken! dagverse middaglunch is zeker aan te bevelen, vlotte en zeer vriendelijke bediening, aangenaam decor. reservatie noodzakelijk om s avonds te eten! een gekend adresje in a'pen stad voor zij die houden van dat "ietsje" meer. aanrader!

Alle beoordelingen van dit restaurant