Reviews for Las Manas

174 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.5
174 reviews
date score
frederic V.
Dined on: 20/02/2018
frederic V. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

goede bediening en eten en sfeer...

goede bediening en eten en sfeer

Ummo B.
Dined on: 17/02/2018
Ummo B. recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Goede ontvangst met nog echt Spaanse sfeer!...

Goede ontvangst met nog echt Spaanse sfeer! Ik mis nog wel de"oude" las Manas, maar dat komt niet meer terug. Sommige bedienden waren nog niet geboren toen ik voor het eerst in het restaurant kwam in 1985 :-)

Lieve
Dined on: 17/02/2018
Lieve recommends this restaurant for: Couples, Kids, Price/quality

Lekker eten,niet te duur,vriendelijk personeel...

Lekker eten,niet te duur,vriendelijk personeel

Karen M.
Dined on: 17/02/2018
Karen M. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Geweldige Sfeer, lekker en authentiek eten,...

Geweldige Sfeer, lekker en authentiek eten, zinderende ambiance.. feel good!

Luc
Dined on: 17/02/2018
Luc recommends this restaurant for: Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Zeer aangenaam verrast door de vernieuwing...

Zeer aangenaam verrast door de vernieuwing van het restaurant. Vroeger was het een grote refter met neon licht. Nu zeer trendy. Mooi ingericht en geen aan elkaar geschakelde tafels meer. Wij komen zeker terug.

Jan V.
Dined on: 17/02/2018
Jan V. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Las Manas is al decennia een warme en vertrouwd...

Las Manas is al decennia een warme en vertrouwde thuishaven voor liefhebbers van de authentieke Spaanse keuken, de unieke sfeer krijg je’r gratis bij. Alhoewel de zaak enorm groeit blijft dit familebedrijf rotsvast trouw aan z’n wortels, wat ze’r vandaag serveren, serveerden ze’r dertig jaar gekeden ook al. En hopelijk doen ze dit nog lang, je beleeft er gegarandeerd elke keer opnieuw een paar plezante en vooral lekkere uren..

Kanika H.
Dined on: 16/02/2018
Kanika H. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Great atmosphere and with friendly people....

Great atmosphere and with friendly people. Lots of fun!

Przemyslaw M.
Dined on: 14/02/2018
Przemyslaw M. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Ik hou van Spaanse cultuur...

Ik hou van Spaanse cultuur

Luc V.
Dined on: 14/02/2018
Luc V. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Gereserveerd om 20.30 en pas een tafel 21u45.Me...

Gereserveerd om 20.30 en pas een tafel 21u45.Mensen die na ons binnenkwamen kregen toch voorrang. Omstreeks 22.00 u eindelijk eten en drinken. Bij binnenkomst vertelde de zaalverantwoordelijke dat we een tiental minuutjes moesten wachten wat er 45 werden. Zwaar overboekt denkt ik.

miranda b.
Dined on: 14/02/2018
miranda b. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Goed eten.goed personeel.vriendelijk, ondanks...

Goed eten.goed personeel.vriendelijk, ondanks dat het heel druk was .toch steeds lachend en grapjes maken personeel. Wij komen zeker terug. En sturen onze vrienden en familie ook langs. Een hele goede recentie. Top restaurant!!!

date score