Reviews for Las Manas

46 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Write review
8.1
46 reviews
date score
DianaVan der Eyken
Dianarecommends this restaurant for:
Reviewed on 16/08/2017

Het heeft eventjes geduurd eer we onze bestelli...

Het heeft eventjes geduurd eer we onze bestelling konden doorgeven aan het personeel. Maar daarna verliep alles vlekkeloos, zeer lekker gegeten, voor herhaling vatbaar.

Tamanja k.kanters
Tamanja k.recommends this restaurant for:
Reviewed on 14/08/2017

Is echt altijd fantastisch eten! We hebben...

Is echt altijd fantastisch eten! We hebben nu weer genoten!

Kurt C.Claes
Kurt C.recommends this restaurant for:
Reviewed on 14/08/2017

Zeer goede ontvangst, lekker eten, alleen wat...

Zeer goede ontvangst, lekker eten, alleen wat te luide muziek om rustig te praten

LucVerrept
Lucrecommends this restaurant for:
Reviewed on 11/08/2017

De Paella rijst was niet gaar , en veel veel...

De Paella rijst was niet gaar , en veel veel te zout , pover belegt ,geen konijn kip en weinig vis en schaaldieren. Hetzelfde wat betreft het voorgerecht ( sardienes en inktvis) veel te zout . Nog van voor de vakantie denkelijk en ingezouten. Het koppel waarmee we aan tafel zaten kreeg eerst voorgerecht , kwartier later mijn vrouw en ik , zelfde met hoofdgerechten. Koffie lauw. 25/30 jaar geleden kwam ik dikwijls in Las Manas voor zaken , van die kwaliteit blijft niet veel over !!!

peter s.spitaels
peter s.recommends this restaurant for:
Reviewed on 13/07/2017

De pure Spaanse sfeer, de gemoedelijkheid en...

De pure Spaanse sfeer, de gemoedelijkheid en het lekkere eten geven de doorslag. Het is was de tweede maal en twee keer top.

ElyneAnken
Elynerecommends this restaurant for:
Reviewed on 09/07/2017

Het eten (tapasschotel) was niet lekker en...

Het eten (tapasschotel) was niet lekker en het eten was te duur voor hetgeen we kregen. Teleurgesteld...

JeanBertels
Jeanrecommends this restaurant for:
Reviewed on 09/07/2017

Ik vond het lekker...

Ik vond het lekker

christelFranken
christelrecommends this restaurant for:
Reviewed on 02/07/2017

Lekker eten voor een goede prijs Wel lawaaieri...

Lekker eten voor een goede prijs Wel lawaaierig

Alberto B.Berruezo
Alberto B.recommends this restaurant for:
Reviewed on 02/07/2017

Typische Spaanse gezelligheid en ongedwongen...

Typische Spaanse gezelligheid en ongedwongen sfeer

date score