Kitchen
Budget
Closing days
Sunday, Saturday noon
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
7.9 Based on 20 reviews
Service
Quality
Atmosphere
20 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
W.
Reviewed on: unknown

Wij hadden zin in tapas (of de baskische varian...

Wij hadden zin in tapas (of de baskische variant pintxo's) en kenden van naam vooral El Pintxo. We waren vroeg en konden kiezen waar we gingen zitten. De koude pintxo's stonden al klaar op de toog in groten getale, ongekoeld. Hoe lang al ? Na een keuze te hebben gemaakt voor een bloemlezing, verschenen de hapjes snel op tafel. Ze zagen er lekker uit, maar de kwaliteit was nogal wisselend. De meesten waren ook erg eenvoudig. Daar is op zich niks tegen, een prima jamon heeft verder weinig tierlantijntjes nodig. Maar toch waren we een beetje teleurgesteld, temeer daar er toch wel wat uitdroging merkbaar was van lang op voorhand gemaakt te zijn. Inventiviteit, versheid en kwaliteit konden beter. We hebben dan nog twee warme "raciones" bijbesteld. Dit zijn warme en iets grotere hapjes. De gefrituurde inktvis was wel lekker. Nochtans keren wij hier niet terug, er moet beter te vinden zijn. De service was wel vriendelijk en correct.

placeholder
Stefan
Reviewed on: unknown

Zeer diverse kwaliteit van Baskische hapjes...

Zeer diverse kwaliteit van Baskische hapjes gaande van redelijk tot zeer goed. Vooral de warme pinxto's waren lekker, terwijl sommige koude absoluut hun prijs niet waard waren.

Hettie
Reviewed on: unknown

Zalige omgeving (oude viswinkel) aan de oude...

Zalige omgeving (oude viswinkel) aan de oude Vischmyn van Anwerpen. Heerlijk ingerichte zaak (met Iberische hammen tegen het plafond). Lieve, vriendelijke en behulpzame bediening. Zachte muziek. En overheerlijke pintxos en tapas. Een echte aanrader. Iedere dag een andere kaart voor de warme pintxos PINTXO* (spreek uit : pintsjo) is de benaming die door de Basken (San Sebastián, Bilbao, Vitoria, Pamplona) wordt gebruikt voor wat in andere delen van Spanje TAPA wordt genoemd. Het is afgeleid van ’pinchar’ (prikken) en betekent ook wel ’brochette’. PINTXOS maken deel uit van een eetcultuur in dat deel van Spanje. Het is een ’kleine portie’, een gerecht in miniatuur. Een ’snelle hap’ tussen de middag of uitgebreid ’tafelen’ (aan de bar) met vrienden. Het is dus een kleinere portie dan tapas

ronald
Reviewed on: unknown

Hier kan je werkelijk de lekkerste tapas vinden...

Hier kan je werkelijk de lekkerste tapas vinden. Een aanrader is zeker het assortiment van 5 koude en 5 warme tapas. Vergeet er zeker niet de sangria te proberen. En als nagerecht de churros met heerlijke warme chocoladesaus. Al verschillende keren gaan eten en elke keer is het een culinaire verwennerij!!

PHILIPPE
Reviewed on: unknown

uitstekend adres: lekkere en originele tapas,...

uitstekend adres: lekkere en originele tapas, goeie wijnen en vriendelijke service. een super-plaats om de heerlijke Baskische keuken te ontdekken

Guy
Reviewed on: unknown

Lekker en een ongedwongen sfeer. Iets verfijnde...

Lekker en een ongedwongen sfeer. Iets verfijnder dan vele andere Spaanse adresjes in Antwerpen waar de olijfolie en look wel eens durven te overheersen. Een adresje om te onthouden. En als afluiter churos, mmmm.

Inge
Reviewed on: unknown

Prima, lekker, helemaal wat anders dan de ander...

Prima, lekker, helemaal wat anders dan de andere taparestaurants. Een uitgebreide wijnkaart met prachtige wijnen. Uniek , absoluut aan te bevelen . Reserveren kan geen kwaad want het loop er snel vol.

ivo
Reviewed on: unknown

ja,we hebben ons nog eens laten gaan en kozen...

ja,we hebben ons nog eens laten gaan en kozen opnieuw voor el pintxo.mijn broer was op bezoek vanuit het verre knokke en had zin om een hapje te eten.dus wij naar de riemstraat.het was weer geslaagd,het eten,de wijn en de bediening.het was opnieuw zeer verzorgd.wat ik wel wil aanraden is de wildkroket en de puree van zalm,gewoon super.tot de volgende keer.

raymond
Reviewed on: unknown

Voor de eerste keer naar El Pintxo geweest...

Voor de eerste keer naar El Pintxo geweest . Het was een leuke ervaring. Een trendy tapabar voor mensen die graag lekker eten. Vriendelijke bediening, lekkere wijnen en een toffe sfeer. Het zijn niet de tapas zoals we die kennen van op vakantie onder de zon maar wel een gamma van zeer verzorgde hapjes die met veel liefde bereid zijn. De vriendelijke patron weet hoe hij zijn gasten moet ontvangen. We hadden veel lof over de olijfjes die we kregen bij het binnenkomen en in geen tijd gaf hij ons twee potjes mee naar huis. Top. Zoiets maken we de laatste tijd niet veel meer mee.Proficiat.

Frank
Reviewed on: unknown

Zure zaakvoerder die volledig gespeend is van...

Zure zaakvoerder die volledig gespeend is van lachen en vriendelijk zijn, arrogante bediening, slechte prijs-kwaliteitverhouding. Kortom, een te mijden "restaurant" Uit het bezoek gegrepen: Wij: "Krijgt niet iedereen een gazpacho, als wij met ons zessen de gemengde tapas nemen? Er staan maar 3 glaasjes gazpacho op onze tafel." Zij: "Vecht er dan maar om."

All reviews of this restaurant