Reviews for Balto's

37 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.1
37 reviews
date score
Philine
Reviewed on: unknown

Het eten was niet genoeg gekruid en smaakte...

Het eten was niet genoeg gekruid en smaakte daardoor redelijk flauw. We hadden gereserveerd met een flairbon. Gelukkig dat we zelf de menu bijhadden waaruit we konden kiezen, want de bediening gaf ons de kaart zonder uitleg.

Jorrit
Reviewed on: 06/09/2017

het was niet open...

het was niet open

placeholder
Alex
Reviewed on: unknown
Alex recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Goed maar niet gezellig

Het eten was qua kwaliteit wel goed maar de sfeer liet toch een klein beetje te wensen over naar onze mening en is dus misschien niet ideaal voor koppels.

Karolien
Reviewed on: 11/08/2019
Karolien recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Caesar salad niet lekker...

Caesar salad niet lekker

Janine
Reviewed on: 10/05/2019
Janine recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer smakelijk ontbijt...

Zeer smakelijk ontbijt

Fernand
Reviewed on: 02/06/2018
Fernand recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Alles verliep naar wens! Eten was superlekker...

Alles verliep naar wens! Eten was superlekker en vlotte bediening. Doe zo verder. Proficiat!..

marcel C.
Reviewed on: 26/02/2018
marcel C. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het was goed, iedereen was tevreden...

Het was goed, iedereen was tevreden

vera
Reviewed on: 05/11/2017
vera recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Eten was goed warm heel lekker. Alleen te lang...

Eten was goed warm heel lekker. Alleen te lang wachten tussen de gerechten, dat zou iets korter mogen.

Brigitte O.
Reviewed on: 01/01/2017
Brigitte O. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vriendelijk, alles netjes verzorgd het eten...

Vriendelijk, alles netjes verzorgd het eten was ook warm top . Minpuntje wij zaten op het afgesloten terras wel frisjes misschien enkele vuurtjes bij hangen maar voor herhaling vatbaar.

Stefie
Reviewed on: 19/07/2019
Stefie recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker gegeten, vooral de salade met geitenkaas...

Lekker gegeten, vooral de salade met geitenkaas! vriendelijke bediening en op onze wenken bediend!

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below