Reviews for Balto's

29 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.9
29 reviews
date score
Nick
Reviewed on: unknown

Het eten was niet genoeg gekruid en smaakte...

Het eten was niet genoeg gekruid en smaakte daardoor redelijk flauw. We hadden gereserveerd met een flairbon. Gelukkig dat we zelf de menu bijhadden waaruit we konden kiezen, want de bediening gaf ons de kaart zonder uitleg.

Jana T.
Reviewed on: 06/09/2017

het was niet open...

het was niet open

placeholder
Alexander
Reviewed on: unknown
Alexander recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Goed maar niet gezellig

Het eten was qua kwaliteit wel goed maar de sfeer liet toch een klein beetje te wensen over naar onze mening en is dus misschien niet ideaal voor koppels.

fernand
Reviewed on: 02/06/2018
fernand recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Alles verliep naar wens! Eten was superlekker...

Alles verliep naar wens! Eten was superlekker en vlotte bediening. Doe zo verder. Proficiat!..

marcel C.
Reviewed on: 26/02/2018
marcel C. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het was goed, iedereen was tevreden...

Het was goed, iedereen was tevreden

vera
Reviewed on: 05/11/2017
vera recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Eten was goed warm heel lekker. Alleen te lang...

Eten was goed warm heel lekker. Alleen te lang wachten tussen de gerechten, dat zou iets korter mogen.

Brigitte O.
Reviewed on: 01/01/2017
Brigitte O. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vriendelijk, alles netjes verzorgd het eten...

Vriendelijk, alles netjes verzorgd het eten was ook warm top . Minpuntje wij zaten op het afgesloten terras wel frisjes misschien enkele vuurtjes bij hangen maar voor herhaling vatbaar.

Ria
Reviewed on: 22/01/2018
Ria recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

lekker eten...

lekker eten

Jill
Reviewed on: 05/11/2017
Jill recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Wij bezochten het restaurant met een bon 2...

Wij bezochten het restaurant met een bon 2 voor de prijs van 1 uit de flair, we konden kiezen uit 3 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en 3 desserts. Mijn verwachtingen lagen niet zo hoog door het feit dat we met een bon kwamen eten maar het was zeer lekker, veel beter dan verwacht. Ook de bediening was zeer vlot en vriendelijk. Zeker een aanrader.

kurt v.
Reviewed on: 30/09/2017
kurt v. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

vriendelijk , snelle bediening en grote porties...

vriendelijk , snelle bediening en grote porties en mooi uitzicht

date score