Reviews for De Kaai

396 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.2
396 reviews
date score
MarcBraeckmans
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 20/04/2017
Marcrecommends this restaurant for:

We hadden met de collega's iets te vieren en...

We hadden met de collega's iets te vieren en genoten van een prachtig zicht op de Schelde met een ondergaande zon. Een lekker menu en een vriendelijke bediening maakten het feestje compleet. Een aanrander

MarieGalimont
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 18/04/2017
Marierecommends this restaurant for:

Omdat wij 2 u op het eten moesten wachten niett...

Omdat wij 2 u op het eten moesten wachten niettegenstaande er bijna geen volk was in het restaurant en het waren geen uitgebreide gerechten

MinneboPeter
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 16/04/2017
Minneborecommends this restaurant for:

Totaalconcept klopt!...

Totaalconcept klopt!

janpontzeele
0 Favorites
3 Reviews
Reviewed on 15/04/2017
janrecommends this restaurant for:

Wij waren op bezoek voor een lunch omdat wij...

Wij waren op bezoek voor een lunch omdat wij met een groep van 60 leden van Neos Gent op 27 juni komen lunchen. Wij vonden het prijs/kwaliteit heel goed. Voor herhaling vatbaar, wij maken reclame.

placeholder
NoellaDe Wachter
0 Favorites
4 Reviews
Reviewed on 14/04/2017
Noellarecommends this restaurant for:

mooi uitzicht, bediening correct, maar zou...

mooi uitzicht, bediening correct, maar zou er voor moeten zorgen dat tafels afgeruimd worden nadat gasten weg zijn, zeker als het niet druk is

AndrásEgyedi
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 19/03/2017
Andrásrecommends this restaurant for:

Pas donné, mais ca vaut le prix. Des plats...

Pas donné, mais ca vaut le prix. Des plats délicieux, un service professionnel et une vue superbe sur l'Escaut.

ElsFoblets
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 19/03/2017
Elsrecommends this restaurant for:

Het personeel deed enorm haar best om het naar...

Het personeel deed enorm haar best om het naar onze zin te maken. Heel fijne plaats om samen te komen met vrienden, en een feestje te bouwen!

PaulAlenbergh
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 13/03/2017
Paulrecommends this restaurant for:

Vriendelijk en correct, aangename atmosfeer!...

Vriendelijk en correct, aangename atmosfeer!

FilipDe Smet
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 13/03/2017
Filiprecommends this restaurant for:

Gezellige trendy locatie - lekker verfijnd...

Gezellige trendy locatie - lekker verfijnd eten.

date score