Reviews for De Kaai

415 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.2
415 reviews
date score
NYK BULKSHIPATLANTIC
Reviewed on 18/05/2017
NYK BULKSHIP recommends this restaurant for:

Leuke zaak, met mooi zicht over de Schelde....

Leuke zaak, met mooi zicht over de Schelde. Kennis van passende wijnen/bieren bij de gerechten zou iets beter kunnen. Gelegenheid om rustig te tafelen.

lucheylen
Reviewed on 12/05/2017
luc recommends this restaurant for:

mooie locatie, lekker en zeer vriendelijke...

mooie locatie, lekker en zeer vriendelijke bediening. Komen we zeker nog een keertje terug!

saskiavan den Kieboom
Reviewed on 10/05/2017
saskia recommends this restaurant for:

Zeer goed eten, aangename plaats, fijne sfeer...

Zeer goed eten, aangename plaats, fijne sfeer

AnnickSomers
Reviewed on 08/05/2017
Annick recommends this restaurant for:

Ik had gekozen voor een steak tartaar. Deze...

Ik had gekozen voor een steak tartaar. Deze keuze was een gok, omdat dit gerecht niet in elke zaak even vers/lekker is. Ik waagde de gok en was heel blij dat ik voor de tartaar had gekozen! Super vers en heerlijk lekker ! Zeker een aanrader!

FreddyKreps
Reviewed on 03/05/2017
Freddy recommends this restaurant for:

Correcte service en eerlijke keuken...

Correcte service en eerlijke keuken

JanDocx
Reviewed on 03/05/2017
Jan recommends this restaurant for:

Prima bediening, lekker eten, geweldig uitzicht...

Prima bediening, lekker eten, geweldig uitzicht

LucVan Wanzeele
Reviewed on 30/04/2017
Luc recommends this restaurant for:

Onze Amerikaanse vrienden waren in de wolken...

Onze Amerikaanse vrienden waren in de wolken over de locatie, het eten en de sfeer. Het ruime kader was super voor onze kinderen, die zich hebben geamuseerd zonder anderen in de weg te lopen.

MarcBraeckmans
Reviewed on 20/04/2017
Marc recommends this restaurant for:

We hadden met de collega's iets te vieren en...

We hadden met de collega's iets te vieren en genoten van een prachtig zicht op de Schelde met een ondergaande zon. Een lekker menu en een vriendelijke bediening maakten het feestje compleet. Een aanrander

MarieGalimont
Reviewed on 18/04/2017
Marie recommends this restaurant for:

Omdat wij 2 u op het eten moesten wachten niett...

Omdat wij 2 u op het eten moesten wachten niettegenstaande er bijna geen volk was in het restaurant en het waren geen uitgebreide gerechten

MinneboPeter
Reviewed on 16/04/2017
Minnebo recommends this restaurant for:

Totaalconcept klopt!...

Totaalconcept klopt!

date score