Reviews for De Kaai

129 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Write review
7.7
129 reviews
date score
Ann
Buts
Dined on: 09/12/2017
Ann recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Gezellig en lekker, wel koud bij de raam met...

Gezellig en lekker, wel koud bij de raam met de hevige wind.

Bas C.
Cooke
Dined on: 25/11/2017
Bas C. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Service zeeer slecht... volgens mij dacht de...

Service zeeer slecht... volgens mij dacht de man van de bediening dat die in een kroeg stond te werken... niet eens netjes met een dienblad werken, drukte je alles in de hand inplaats van het netjes voor je neer te zetten, zelf de borden met een doek vasthouden omdat ze warm zijn maar wel het warme bord laten aanpakken door de gast. Kan zo nog wel tientallen dingen opnoemen.. voor dat geld kun je net zo goed 3 avonden in een kroeg eten, misschien dat de bediening daar zelfs nog beter is en het eten ook... -10 !!!!

Henny
Duine
Dined on: 25/11/2017
Henny recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

We bestelden varkenswangetjes; afgelopen august...

We bestelden varkenswangetjes; afgelopen augustus hadden we dit gegeten in de Kaai, toen was het erg lekker en verzorgd, ditmaal viel het tegen: de saus was veel te dun en smakeloos, het witlofslaatje was een minieme portie, die hoofdzakelijk uit rode ui bestond. Een grote tegenstelling met de kwaliteit een paar maanden eerder. De steak tartare was wel prima, en de witte wijn lekker. Het personeel in de bediening had het erg druk, en was slecht bereikbaar.

Kris
Dendas
Dined on: 25/11/2017
Kris recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Al de vierde keer ofzo dat we er gingen maar...

Al de vierde keer ofzo dat we er gingen maar deze keer viel de kwaliteit van het eten ons alle drie tegen. Als het één gerecht zou zijn geweest, zou je kunnen zeggen, slechte keuze of pech. Maar alle drie hadden we zoiets van neen het is niet zo lekker. Eten kwam ook heel snel op tafel, dat is meestal geen goed teken. Jammer de vorige keren vonden we het best wel ok, dus naar ons gevoel heeft het aan kwaliteit ingeboet.

Ellen
Van der aalst
Dined on: 18/11/2017
Ellen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

We...

We

Sara K.
Kaczmarek
Dined on: 17/11/2017
Sara K. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Ik was op een date en er was een grote groep...

Ik was op een date en er was een grote groep heel de tijd aan het applaudisseren en aan het zingen waardoor we niet konden praten...

Lieve
Belleman
Dined on: 10/11/2017
Lieve recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Niet voldoende personeel. Hierdoor stress en...

Niet voldoende personeel. Hierdoor stress en onvriendelijk

liliane
smits
Dined on: 04/11/2017
liliane recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

alles perfect, lekker warm, lekker eten alleen...

alles perfect, lekker warm, lekker eten alleen het dessert moet herkeken worden....boerejongens zijn gemarineerde kersen.....

Olivier S.
Simonart
Dined on: 21/10/2017
Olivier S. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Mijn hazerug was nog rauw binnen in. Hij rook...

Mijn hazerug was nog rauw binnen in. Hij rook dan ook niet lekker. Een gevraagde glas witte wijn hebben we 2x moeten vragen.

date score