Reviews for De Kaai

265 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.2
265 reviews
date score
Liesbeth
Reviewed on: 16/09/2019
Liesbeth recommends this restaurant for: Groups

Het verbaasde me dat het niet drukker was op...

Het verbaasde me dat het niet drukker was op vrijdagvond. Het personeel is goed, het eten is goed en het uitzicht is geweldig.

Karina
Reviewed on: 15/09/2019
Karina recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Goed eten goede service en leuke setting parkin...

Goed eten goede service en leuke setting parking aanwezig de steen op parking zou beter kunnen voor mensen die minder goed te been zijn

Herman
Reviewed on: 15/09/2019
Herman recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Gezellige omgeving aan de oevers van de Schelde...

Gezellige omgeving aan de oevers van de Schelde. Mooi uitzicht en lekker eten.

Pascal
Reviewed on: 09/09/2019
Pascal recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Vriendelijke bediening en lekker eten !...

Vriendelijke bediening en lekker eten !

ACHILLE
Reviewed on: 06/09/2019
ACHILLE recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Gezellig terras met prachtig uitzicht over...

Gezellig terras met prachtig uitzicht over de schelde.

Philippe
Reviewed on: 05/09/2019
Philippe recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

We came with a group of 9 for a team dinner....

We came with a group of 9 for a team dinner. The setup was wonderful in front of the river and the food and service were perfect : quality, good portions, diverse choices. Would strongly recommend!

Bart
Reviewed on: 05/09/2019
Bart recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Één keer en nooit meer. Met een gezelschap...

Één keer en nooit meer. Met een gezelschap van 6 gingen we eten. De locatie vlak tegen de Schelde is zeker heel mooi, maar mag zeker niet de reden zijn om hier te komen eten. Bij het binnenkomen duurde het al bijna 20’ voor we ons aperitief hadden. Na het opnemen van de bestelling om te eten duurde het ook meer dan een uur eer de eerste borden op tafel verschenen. De bestelde steaks en carpaccio waren ok. De vis was een ander paar mouwen. Het bord met zeebaars en risotto zag er wel mooi uit toen het toekwam. Toen ik er van begon te eten was de teleurstelling groot. De vis totaal niet gekruid, veel te ver gebakken en een risotto waar niets smeuïg aan was maar eerder aan een baksteen deed denken. Wat een teleurstelling. Wanneer bij het afruimen dan gevraagd werd of alles ok was, maakte ik mijn opmerkingen over aan de garçon. Haar eerste reactie was in de lach schieten, maar ging de opmerkingen dan toch overmaken aan de chef. Verder geen excuses of een andere geste.

Kristof
Reviewed on: 03/09/2019
Kristof recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het was onze eerste kennismaking met De Kaai....

Het was onze eerste kennismaking met De Kaai. We waren zeer aangenaam verrast. Prachtige locatie, zeer vriendelijke bediening en heel lekker eten.

Sylvie
Reviewed on: 01/09/2019
Sylvie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heel mooi interieur, top locatie, lekker eten.....

Heel mooi interieur, top locatie, lekker eten... Wel iets te koud (airco te koud ingesteld)

Peter
Reviewed on: 01/09/2019
Peter recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Lekker eten, zowel mosselen als lamsfilet Excel...

Lekker eten, zowel mosselen als lamsfilet Excellente, vriendelijke service Correcte wachttijden

date score