Reviews for De Kaai

133 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.7
133 reviews
date score
Ane S.
Reviewed on: 12/02/2019
Ane S. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

We zijn heel tevreden. Ik lactose intolerant,...

We zijn heel tevreden. Ik lactose intolerant, was helemaal geen probleem. Eten was heel lekker, dessert ook. Heel vriendelijke bediening. Komen zeker terug.

Chris
Reviewed on: 11/02/2019
Chris recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zeer vriendelijke ontvangst en dito lekker...

Zeer vriendelijke ontvangst en dito lekker gegeten in een gezellig kader. Ook goede wijnkaart, de Primitivo is een aanrader!

Robert
Reviewed on: 02/02/2019
Robert recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Aangenaam kader, vriendelijke bediening....

Aangenaam kader, vriendelijke bediening.

[anonymous]
Reviewed on: 07/03/2018
[anonymous] recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

vriendelijke bediening en mooi aanbod!...

vriendelijke bediening en mooi aanbod!

Ann
Reviewed on: 10/12/2017
Ann recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Gezellig en lekker, wel koud bij de raam met...

Gezellig en lekker, wel koud bij de raam met de hevige wind.

Kris
Reviewed on: 26/11/2017
Kris recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Al de vierde keer ofzo dat we er gingen maar...

Al de vierde keer ofzo dat we er gingen maar deze keer viel de kwaliteit van het eten ons alle drie tegen. Als het één gerecht zou zijn geweest, zou je kunnen zeggen, slechte keuze of pech. Maar alle drie hadden we zoiets van neen het is niet zo lekker. Eten kwam ook heel snel op tafel, dat is meestal geen goed teken. Jammer de vorige keren vonden we het best wel ok, dus naar ons gevoel heeft het aan kwaliteit ingeboet.

Henny
Reviewed on: 26/11/2017
Henny recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

We bestelden varkenswangetjes; afgelopen august...

We bestelden varkenswangetjes; afgelopen augustus hadden we dit gegeten in de Kaai, toen was het erg lekker en verzorgd, ditmaal viel het tegen: de saus was veel te dun en smakeloos, het witlofslaatje was een minieme portie, die hoofdzakelijk uit rode ui bestond. Een grote tegenstelling met de kwaliteit een paar maanden eerder. De steak tartare was wel prima, en de witte wijn lekker. Het personeel in de bediening had het erg druk, en was slecht bereikbaar.

Bas C.
Reviewed on: 26/11/2017
Bas C. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Service zeeer slecht... volgens mij dacht de...

Service zeeer slecht... volgens mij dacht de man van de bediening dat die in een kroeg stond te werken... niet eens netjes met een dienblad werken, drukte je alles in de hand inplaats van het netjes voor je neer te zetten, zelf de borden met een doek vasthouden omdat ze warm zijn maar wel het warme bord laten aanpakken door de gast. Kan zo nog wel tientallen dingen opnoemen.. voor dat geld kun je net zo goed 3 avonden in een kroeg eten, misschien dat de bediening daar zelfs nog beter is en het eten ook... -10 !!!!

Ellen
Reviewed on: 19/11/2017
Ellen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

We...

We

Sara K.
Reviewed on: 18/11/2017
Sara K. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Ik was op een date en er was een grote groep...

Ik was op een date en er was een grote groep heel de tijd aan het applaudisseren en aan het zingen waardoor we niet konden praten...

date score