Reviews for De Kaai

293 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.2
293 reviews
date score
Olivier
Reviewed on: 12/01/2017

eten niet echt heel lekker...

eten niet echt heel lekker

Denise
Reviewed on: unknown
Denise recommends this restaurant for: Couples

Het is onvindbaar, geen restaurant gezien op...

Het is onvindbaar, geen restaurant gezien op de straatnaam en teveel werkzaamheden. Totaal niet aan kunnen komen

Bart v.
Reviewed on: unknown
Bart v. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Wij zijn gisteren bij jullie uiteten geweest. H...

Wij zijn gisteren bij jullie uiteten geweest. Het is een prachtige locatie, erg sfeervol. Als tip geven wij aan om een veer op de deur te zetten. Erg vaak bleef de deur open staan als mensen gingen roken, waardoor er veel kou naar binnen trok. De bediening was zeer vriendelijk, maar kon het niet aan. Bediening stond soms zelf achter de bar om koffie te maken. Te weinig mensen in de bediening, veel lege glazen, veel wachtende klanten. De kaart en het eten waren oke, maar niet bijzonder. Kleine simpele kaart met echt lekkere gerechten van het seizoen zou een aanwinst zijn.

nathalie
Reviewed on: 16/02/2017
nathalie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

heel lang moeten wachten zowel om te bestellen...

heel lang moeten wachten zowel om te bestellen als elke gang te krijgen. muziek dat te hard stond om elkaar fatsoenlijk te kunnen verstaan. om dat om een bepaald uur de rekening te krijgen met de woorden "het word nu een ander kader maar u mag gerust blijven zitten, maar dit stu moet al afgerekend worden" geen probleem.. Maar als alles dan gelijk van tafel gehaald word en je buiten gekeken word om je tafel te kunnen wegzetten. dit was niet leuk.

Frank
Reviewed on: 18/04/2019
Frank recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

1- lamsbout die op de kaart stond was niet...

1- lamsbout die op de kaart stond was niet voorradig. 2- de fles wij die besteld was kon niet worden geserveerd omwille ontbreken kurkentrekker ( enkel flessen met schroefdop ter beschikking ) 3- de kalfszwezerik was niet oke

veronique
Reviewed on: 22/10/2017
veronique recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Mijn hazerug was nog rauw binnen in. Hij rook...

Mijn hazerug was nog rauw binnen in. Hij rook dan ook niet lekker. Een gevraagde glas witte wijn hebben we 2x moeten vragen.

Paul
Reviewed on: 07/09/2017
Paul recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

Vier personen: twee dagmenu's (soep en tagliata...

Vier personen: twee dagmenu's (soep en tagliata) + 2 hoofdschotels Na de soep méér dan een uur gewacht op het vervolg De tagliata's waren grijs, droog, door en door gegaard, daar waar er saignant en à point besteld was. De begeleidende sla was totaal verslapt in de vinaigrette, de geschaafde kaaskrullen waren brokken. Niet te vreten, niet om aan te zien.

Philip
Reviewed on: 02/08/2017

Restaurant was gesloten ondanks bevestiging...

Restaurant was gesloten ondanks bevestiging van de reservatie door tablebooker!

Bart
Reviewed on: 05/09/2019
Bart recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Één keer en nooit meer. Met een gezelschap...

Één keer en nooit meer. Met een gezelschap van 6 gingen we eten. De locatie vlak tegen de Schelde is zeker heel mooi, maar mag zeker niet de reden zijn om hier te komen eten. Bij het binnenkomen duurde het al bijna 20’ voor we ons aperitief hadden. Na het opnemen van de bestelling om te eten duurde het ook meer dan een uur eer de eerste borden op tafel verschenen. De bestelde steaks en carpaccio waren ok. De vis was een ander paar mouwen. Het bord met zeebaars en risotto zag er wel mooi uit toen het toekwam. Toen ik er van begon te eten was de teleurstelling groot. De vis totaal niet gekruid, veel te ver gebakken en een risotto waar niets smeuïg aan was maar eerder aan een baksteen deed denken. Wat een teleurstelling. Wanneer bij het afruimen dan gevraagd werd of alles ok was, maakte ik mijn opmerkingen over aan de garçon. Haar eerste reactie was in de lach schieten, maar ging de opmerkingen dan toch overmaken aan de chef. Verder geen excuses of een andere geste.

Renild
Reviewed on: 25/03/2019
Renild recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Bestelling werd snel opgenomen maar we hebben...

Bestelling werd snel opgenomen maar we hebben meer dan 2 uur moeten wachten op het eten... vergeten worden is niet aangenaam!

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below