Reviews for Grieks Restaurant Apollon

23 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.3
23 reviews
date score
Liessa
Reviewed on: 05/08/2020
Liessa recommends this restaurant for: Couples

Wij hadden een boeking geplaatst op de site,...

Wij hadden een boeking geplaatst op de site, maar bij aankomst bleek het gesloten te zijn ......

Dave
Reviewed on: 19/07/2020
Dave recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Lekker eten en vriendelijke bediening....

Lekker eten en vriendelijke bediening.

Pat
Reviewed on: 15/06/2020
Pat recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

vriendelijke ober - leuke sfeer - lekker eten...

vriendelijke ober - leuke sfeer - lekker eten - uitstekende prijs/kwaliteit

Annie
Reviewed on: 06/01/2020
Annie recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Wij gingen er eten met vrienden voor een verjaa...

Wij gingen er eten met vrienden voor een verjaardag te vieren !! Wij vroegen eerst iets om te drinken het geen we vroegen hadden ze niet meer ! hebben dan gedronken wat ze wel hadden ,dan voor het eten vroegen we eerst voor te beginnen Soep hadden ze ook niet meer ,dan ons voorgerecht dat was goed maar te weinig brood voor 4 personen vroegen brood bij daar hebben we zeker 15 a 20 minuten op moeten wachten en niet dat de zaak vol zat hé !

De Wolf
Reviewed on: 01/01/2020
De Wolf recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Heel goede service heel vriendelijke en heerlij...

Heel goede service heel vriendelijke en heerlijk gegeten

An
Reviewed on: 08/04/2019
An recommends this restaurant for: Couples

Hoofdgerechten werden vlak na het voorgerecht...

Hoofdgerechten werden vlak na het voorgerecht geserveerd. Moussaka gewoon smakeloos, stifado zo goed als geen saus. Personeel spreekt en verstaat zo goed als geen Nederlands.

placeholder
Marc
Reviewed on: 24/03/2019
Marc recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Bijzonder goede ervaring, zeker nog eens over...

Gisteren met mijn echtgenote een hapje gaan eten. Het werd echter meer dan een hapje, eerder een geweldige ervaring. De gegrilde zwaardvis was bijzonder goed. Ondanks het feit dat het restaurant de hele tijd volledig bezet was, verliep de bediening zeer vlot en op een aangename manier. Complimenten aan de chef.

Winston
Reviewed on: 23/03/2019
Winston recommends this restaurant for: Groups

Onderbemand, slechte service, na een uur na...

Onderbemand, slechte service, na een uur na keuze kwamen ze zeggen dat gekozen gerecht niet beschikbaar was. Uur wachten op hummus, daarna nog eens 10 minuten op brood. Oh ja, eten was ook nog eens koud.

Rhynia
Reviewed on: 11/01/2019
Rhynia recommends this restaurant for: Couples, Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Nice and cosy restaurant, good food good prices

After the renovation the interiour has improved a lot. The food is still the same good quality and the prices are corresponding to the quality. Service is excellent and atmosphere very friendly

Axelle
Reviewed on: 11/01/2019
Axelle recommends this restaurant for: Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Lekker grieks eten en leuke muziek, erg mooi...

Ik vond het eten heel lekker en de muziek was erg leuk. Ook binnen zag alles er heel mooi uit.

date score