Budget
No budget available
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
7.8 Based on 113 reviews
Service
Quality
Atmosphere
113 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Elisabeth
Reviewed on: unknown

Gezellige sfeer , tafels prettig geordend en...

Gezellige sfeer , tafels prettig geordend en verzorgd. Overal water op de tafel en een bloempje. Het eten was lekker en de bio wijn was een aangename verrassing. Wel vonden wij persoonlijk de wachttijd iets te lang tussen de verschillende gangen. Als je om 19u reserveert en een uur moet wachten op het voorgerecht kan je beter zo laat mogelijk reserveren. Een klein min puntje : De stoelen zonder leuning aan de hoge tafels zijn niet comfortabel ....

Dieter
Reviewed on: unknown

Heerlijk!...

Heerlijk!

Willem
Reviewed on: unknown

Formule spreekt enorm aan, goede ambiance en...

Formule spreekt enorm aan, goede ambiance en het vegetarisch menu was opgebouwd uit een verrassend hapje van gerookte aardpeer (9) een soepje van kool, kerrie, kekkererwten met een broodje van aardpeer (8 vanwege de lekkere aardpeer) een risotto met biet en geitenkaas (7) en een heerlijk toetje (8).

Evert
Reviewed on: unknown

Fijne sfeer, goede bediening en lekker eten......

Fijne sfeer, goede bediening en lekker eten... en betaalbaar ;-)

Marc
Reviewed on: unknown

Nieuwsgierig door het programma het 1st kwartaa...

Nieuwsgierig door het programma het 1st kwartaal hebben we naar de site gezocht en de formule van het pop-up restaurant gevonden. Het bezoek afgelopen zaterdag heeft ons gelukkig gestemd inzake sfeer, inrichting , bediening en wat we er op de borden verscheen. Zowel vegetarisch als vlees werd goed gesmaakt. Bedankt !

Femke
Reviewed on: unknown

Het eten was deze keer jammer genoeg niet zo...

Het eten was deze keer jammer genoeg niet zo goed. De risotto was niet smeuïg, de soep was koud/lauw, de tarte tatin was te hard ... Jammer want tijdens de zomer was het eten telkens heel lekker. Maar dat kan al eens gebeuren. Gelukkig verliep de bediening vlot en was iedereen van het personeel heel vriendelijk. Hopelijk organiseren jullie nog eens een pop up weekend dan komen we zeker voor een herkansing van het eten :-)

Els
Reviewed on: unknown

Geslaagd concept, en eens de service gestart...

Geslaagd concept, en eens de service gestart was, was er mooi ritme in de bediening. De 2 reservatietijden, 19u en 19u15 gaven achteraf gezien een oneigenlijk gevoel van onderscheid, want de menu werd pas geserveerd als 'iedeereen' er was.

placeholder
Ineke
Reviewed on: unknown

Superoriginele gerechten met heel veel smaak....

Superoriginele gerechten met heel veel smaak. Zalig!

Joke
Reviewed on: unknown

Het concept op zich spreekt ons erg aan. Alleen...

Het concept op zich spreekt ons erg aan. Alleen daarom al waren we tevreden. Het gevoel te eten op een maatschappelijke verantwoorde manier geeft extra cachet aan het etentje. Veggie eten was lekker. Niet buitengewoon/bijzonder, maar goed voor deze prijs. Enkele tips: soep in koud bord leidt tot koude soep aan tafel. De soep op zich was lekker en zou nog beter geweest zijn als ze warm was. We hadden een iets meer doorgedreven concept verwacht, zoals zelfgemaakte sappen ipv bionade, al begrijpen we best dat dit niet zo evident is voor n pop up concept van enkele dagen. Enkele toppers: heerlijk gratis tafelwater met stukjes komkommer in de karaf, fles werd ook zonder vragen bijgevuld. Fijn! Lekker brood met smakelijke olijfolie voor en ook tijdens de maaltijd. Gemoedelijke sfeer en bediening. Gezellig ingericht interieur dat de gemoedelijke sfeer maximaal ondersteunt. Heerlijke Rekub apero! Heel lekkere cashewdip bij het aardpeerhapje. Dikke proficiat met dit schitterende initiatief! We hopen dat jullie kunnen uitbreiden en ook buiten de stad armslag krijgen. Het is prachtig dat twee dames als jullie je op deze manier inzetten voor sensibilisering rond voeding. Een broodnodig en mooi initiatief als dit verdient alle aandacht en ruimte voor verdere groei.

carina pia charles
Reviewed on: unknown

Heerlijk Verzorgd Gezellig Vlot Lekker Smaakt...

Heerlijk Verzorgd Gezellig Vlot Lekker Smaakt naar meer...

All reviews of this restaurant