Reviews for Meat Factory

31 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Write review
8.8
31 reviews
date score
Ludo H.
Haers
Dined on: 10/12/2017
Ludo H. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Ik ben tevreden over het vlees wat we gegeten...

Ik ben tevreden over het vlees wat we gegeten hebben, mooie cuisson. wel een aandachtspunt voor een aantal zaken. Verse frieten serveren i.p.v. diepvries zelf dressings maken en zeker niet twee keer dezelfde dressing bij voor en hoofdgerecht. hierdoor is de prijskwaliteit niet geheel in balans

Jasper
De haan
Dined on: 08/12/2017
Jasper recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Vlees was rauw en frites vet en niet doorgebakk...

Vlees was rauw en frites vet en niet doorgebakken . Wel opgelost met koffie die we niet hoefden te betalen , maar deze waren helaas ook koud

Lucia v.
van der Houwen
Dined on: 24/11/2017
Lucia v. recommends this restaurant for: Trendy atmosphere, Gastronomy

Gezellig heerlijk eten!!Personeel heel aardig!...

Gezellig heerlijk eten!!Personeel heel aardig! Top kom snel weer terug

Nena
Verpoorten
Dined on: 24/11/2017
Nena recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het eten was superlekker. Simpel en goed. Steak...

Het eten was superlekker. Simpel en goed. Steak perfect gebakken. Vriendeljke bediening en snel klaar. Een echte aanrader!

Hans V.
Van de Ruit
Dined on: 19/11/2017
Hans V. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Het eten was super vooral het vlees. Lekker...

Het eten was super vooral het vlees. Lekker wijn erbij en plaatje was compleet.

Cloe
Ronsse
Dined on: 16/11/2017
Cloe recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Ja/nee. Ik had een steak besteld met bakwijze...

Ja/nee. Ik had een steak besteld met bakwijze seignant. Jammer genoeg was mijn steak te lang gebakken met als resultaat dat hij ook redelijk droog was De ober had dit gezien en vroeg of ik een nieuwe steak wilde. Ik heb dit geweigerd omdat het al wat te laat was. Maar ik de steak is wel van de rekening gehaald. Het goede handelen van het management heeft me wel overtuigd het restaurant een 2de kans te geven. Dus hopelijk volgende keer een perfecte seignant steak :) (frietjes/bearnaise saus waren wel zeer lekker) Een pluim voor het management.

Sylvie
Van Peer
Dined on: 05/11/2017
Sylvie recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

We hebben MeatFactory al enkele keren bezocht...

We hebben MeatFactory al enkele keren bezocht en zijn steeds uiterst tevreden naar huis gegaan. De patron weet perfect wat goede dienstverlening is en legt elke klant in de watten. Of je nu een steak met een pintje komt eten, of uitgebreid tafelen met 3 gangen, wijn en koffie: de service is steeds perfect. Niet enkel de service, ook de keuken is meer dan goed. Het vlees is altijd van superieure kwaliteit, tot de perfectie gebakken. De garnituren zoals salade, saus, aardappelen,... zijn met kennis samengesteld en je proeft de liefde voor het vak. Hier kan je alleen maar tevreden naar huis gaan!

Koen
Jacobs
Dined on: 27/10/2017
Koen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Alles was tip top!...

Alles was tip top!

Kurt
Hofmans
Dined on: 26/10/2017
Kurt recommends this restaurant for: Price/quality

Chateaubriand genomen van topkwaliteit. Perfect...

Chateaubriand genomen van topkwaliteit. Perfect saignant gebakken. Zeer vriendelijk service. Zicht op Grote Markt. Kortom een topper in dd stad!

Wesley
De Maeyer
Dined on: 21/10/2017
Wesley recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten voor een goede prijs...

Lekker eten voor een goede prijs

date score