Reviews for Meat Factory

21 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Write review
9.0
21 reviews
date score
Annemie C.Cop
Annemie C. recommends this restaurant for:
Dined on: 27/09/2017

Mooie zaak, lekker eten en supervriendelijke...

Mooie zaak, lekker eten en supervriendelijke eigenaar. Mijn complimenten!

AnnSchepens
Ann recommends this restaurant for:
Dined on: 17/09/2017

Zeer lekker eten en prima service....

Zeer lekker eten en prima service.

Nick C.Ceulemans
Nick C. recommends this restaurant for:
Dined on: 03/09/2017

De bediening was zeer vriendelijk en vlot!...

De bediening was zeer vriendelijk en vlot! Het eten was zeer lekker en werd mooi gebracht. Doe zo voort zou ik zeggen!

StephanieDelaere
Stephanie recommends this restaurant for:
Dined on: 30/08/2017

Vriendelijke ontvangst, mooi kader en super...

Vriendelijke ontvangst, mooi kader en super lekker eten.

itTelecom
it recommends this restaurant for:
Dined on: 21/08/2017

Wij hadden gereserveerd met 9 personen. Iederee...

Wij hadden gereserveerd met 9 personen. Iedereen was zeker te spreken over het lekkere eten! Wij hebben een fijne avond gehad! TOP-adresje!

Peter H.Hummels
Peter H. recommends this restaurant for:
Dined on: 13/08/2017

Good food, good staff....

Good food, good staff.

StephanVanantwerpen
Stephan recommends this restaurant for:
Dined on: 30/07/2017

Goede bediening; goede huiswijn, en het vlees...

Goede bediening; goede huiswijn, en het vlees is van uitstekende kwaliteit

philippevan aelst
philippe recommends this restaurant for:
Dined on: 28/07/2017

Zwakke bediening! Stijlloos en slordig gekleed!...

Zwakke bediening! Stijlloos en slordig gekleed! Een kapotte en vuile jeans, versleten basketsloefen...Niet echt fris en proper. Ook heel onzeker. En dan de vraag: "Alles afgegeten?" Excuseert?! Tafeldekking povertjes, geen onderzetter of zo. Na het hoofdgerecht werd de tafel niet proper gemaakt!

MatthiasVan den Bogaert
Matthias recommends this restaurant for:
Dined on: 17/07/2017

Niet voorstellen van de suggesties. Bij de...

Niet voorstellen van de suggesties. Bij de vraag wat de factory burger net was, kregen we een onsamenhangend antwoord. Het kwam er eigelijk op neer dat het een standaard hamburger was. Dan hadden we 2 paardenfilets en 1 steak besteld, 2x saignant en 1x à point...we kregen 2x bleu en 1x bien cuit. Bij een concept-vlees restaurant had ik de bakwijze toch juist verwacht.

Mark H.Hollemans
Mark H. recommends this restaurant for:
Dined on: 15/07/2017

Eten is heerlijk, prima sfeer en super bedienin...

Eten is heerlijk, prima sfeer en super bediening!

date score