Reviews for Brasserie Hobs

71 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.0
71 reviews
date score
Lily
Reviewed on: 20/01/2020
Lily recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Lekker ontbijt als ik een kleine opmerking...

Lekker ontbijt als ik een kleine opmerking mag maken het spek was koud. En de bediening was heel vriendelijk echt een aanrader en zeker de hobskamer waar wij zaten voor een 50 ste verjaardag te vieren. Doe zo voort

Magda
Reviewed on: 17/01/2020
Magda recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

De service was perfect de sphere was gezellig...

De service was perfect de sphere was gezellig en onze lunch was lekker . Ik kan aanbevelen voor iedere een .

Désirée
Reviewed on: 02/01/2020
Désirée recommends this restaurant for: Couples

Voor 1 januari 2020 werd onze reservering aange...

Voor 1 januari 2020 werd onze reservering aangenomen. en bevestigd. 10.45 uur. Eenmaal aangekomen bleek de brasserie gesloten. Dan baal je dus enorm.

Marly
Reviewed on: 02/01/2020
Marly recommends this restaurant for: Couples

We stonden voor gesloten deur op Nieuwjaarsdag,...

We stonden voor gesloten deur op Nieuwjaarsdag, terwijl we gereserveerd hadden. Schandalig!

Zoé
Reviewed on: 01/01/2020
Zoé recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Accueil sympathique...

Accueil sympathique

Anneliese
Reviewed on: 23/12/2019
Anneliese recommends this restaurant for: Groups

Ondanks reservering moest er plek voor ons...

Ondanks reservering moest er plek voor ons gezocht worden, waren er niet genoeg croissants en broodjes meer voor onze bestelde brunch, verliepen de bestellingen chaotisch en was de vriendelijkheid maar net. Een (groot) ontbijt met 2 mini broodjes???

Carlo
Reviewed on: 07/12/2019
Carlo recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Alles was goed. Enkel hing er een zeer onaangen...

Alles was goed. Enkel hing er een zeer onaangename rioolgeur.

Olivier
Reviewed on: 01/12/2019
Olivier recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Een zeer goede service!...

Een zeer goede service!

Samantha
Reviewed on: 24/11/2019
Samantha recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Bediening was zeer slecht...

Bediening was zeer slecht

Arjan
Reviewed on: 14/11/2019
Arjan recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Wij vonden het zeer bijzonder dat we niet meer...

Wij vonden het zeer bijzonder dat we niet meer dan 3 gerechten mogen bestellen. Dat de keuken dicht ging om 21:00 uur (terwijl op de website 22:00 uur staat) en dat er geen seintje werd gegeven dat de keuken bijna dicht ging waardoor we geen Dessert hebben kunnen eten. Ook de bediening was niet echt optimaal en drankjes gingen vaak mis of kwamen helemaal niet.

date score