Reviews for Roest

599 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.3
599 reviews
date score
Marc
Reviewed on: 24/05/2019
Marc recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Gezellig terras, lekker eten, mooi uitzicht...

Gezellig terras, lekker eten, mooi uitzicht over het MAS en de jachthaven. Fijne leuke avond gehad

Liesbeth
Reviewed on: 23/05/2019
Liesbeth recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Wij waren hier voor de lunch na onze trouwplech...

Wij waren hier voor de lunch na onze trouwplechtigheid, met 21 gasten. De dag voordien hebben we onze keuzes reeds afgestemd met de zaalverantwoordelijke, en 's middags verliep dan ook alles zéér vlot. Eén gerecht bleek de dag zelf niet beschikbaar, maar er werd onmiddellijk een evenwaardig alternatief aangeboden. Bediening was zeer vriendelijk. Het hoofdgerecht kwam voor iedereen vlot achter elkaar. Het was een heerlijke ervaring!

Marianne
Reviewed on: 22/05/2019
Marianne recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Very nice place to eat and extremely good food!...

Very nice place to eat and extremely good food!

Patricia
Reviewed on: 20/05/2019
Patricia recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Mooie locatie, tof ingericht, goede bediening...

Mooie locatie, tof ingericht, goede bediening en mega lekker eten.

Freija
Reviewed on: 19/05/2019
Freija recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Eten was super lekker, er werd misschien iets...

Eten was super lekker, er werd misschien iets te veel vaart achter gezet. Voorgerecht kwam al vlak nadat aperitief geschonken was en hoofdgerecht volgende ook nogal snel. Iets meer pauze mag. Sowieso voor herhaling vatbaar eten top en heel leuke inrichting.

Kaat
Reviewed on: 19/05/2019
Kaat recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

The Best chicken piri piri with sweet potatoe...

The Best chicken piri piri with sweet potatoe fries!!

Anne-Marie
Reviewed on: 17/05/2019
Anne-Marie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

De bediening is zeer traag en ziet geen werk....

De bediening is zeer traag en ziet geen werk. Aan de meeste tafeltjes zaten mensen zonder drinken. Er was niemand die kwam vragen of iemand nog iets wilde bestellen. Wij hadden gereserveerd. Onze bestelling was opgenomen maar moesten redelijk lang wachten op ons voorgerecht (kan gebeuren en is niet erg). We hebben dan zelf moeten vragen of we ook wat brood konden krijgen. Wanneer ons drinken was is er ook bij ons niemand is komen vragen of we nog iets wilde bestellen. We waren al bijna een uur klaar met eten wanneer ze dan eens kwamen vragen of we een dessert wilde bestellen. Achteraf wilde we graag thee en koffie maar omdat al het personeel achter de bar stond te babbelen zijn we deze dan zelf aan de toog gaan bestellen...

David
Reviewed on: 15/05/2019

Yes...

Yes

Sofie
Reviewed on: 15/05/2019
Sofie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Leuk restaurant en leuke menukaart. Altijd...

Leuk restaurant en leuke menukaart. Altijd iets voor iedereen.

Bart
Reviewed on: 13/05/2019
Bart recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Ik kom steeds terug omdat je hartelijk ontvange...

Ik kom steeds terug omdat je hartelijk ontvangen word en het eten altijd vers en lekker is, mooi interieur en vriendelijke bediening .

date score