Reviews for De Burgerij Eilandje

1032 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.6
1032 reviews
date score
Marlies S.
Reviewed on: 06/12/2022
Marlies S. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Waar voor je geld! Lekkere burgers en correcte...

Waar voor je geld! Lekkere burgers en correcte porties

Sylvie
Reviewed on: 05/12/2022
Sylvie recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Gezellig lekker eten...

Gezellig lekker eten

Karen
Reviewed on: 05/12/2022
Karen recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zeer vlotte bediening en zeer vriendelijk perso...

Zeer vlotte bediening en zeer vriendelijk personeel. Het eten was voortreffelijk.

Davy
Reviewed on: 05/12/2022
Davy recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Price/quality

super bediening...

super bediening

Robin
Reviewed on: 04/12/2022
Robin recommends this restaurant for: Groups, Kids

Prima restaurant, wel duurde het erg lang voord...

Prima restaurant, wel duurde het erg lang voordat we geholpen werden, terwijl het absoluut niet druk was, zeker 15 minuten voordat het drinken besteld kon worden.

Thomas
Reviewed on: 03/12/2022
Thomas recommends this restaurant for: Groups

Heel snelle en vriendelijke bediening. Lekkere...

Heel snelle en vriendelijke bediening. Lekkere hamburgers; goede koffie en een verzorgde bordschikking.

[anonymous]
Reviewed on: 28/11/2022
[anonymous] recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Price/quality

De flexibiliteit naar onze groep toe vond ik...

De flexibiliteit naar onze groep toe vond ik enorm en heb ik eigenlijk nog nooit ergens anders meegemaakt. Wauw! Tel daarbij nog de vriendelijkheid en professionaliteit van de bediening. Bedankt voor de super service!

Hein
Reviewed on: 27/11/2022
Hein recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Perfecte bediening. Goede orijs kwaliteit verho...

Perfecte bediening. Goede orijs kwaliteit verhouding.

John
Reviewed on: 26/11/2022
John recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Lekker eten en goede service....

Lekker eten en goede service.

Ilse
Reviewed on: 21/11/2022
Ilse recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere

We kregen een fijne bediening en lekker eten....

We kregen een fijne bediening en lekker eten. Muziek stond aan maar op de achtergrond waardoor je makkelijk kon praten met elkaar. Enige minpuntje is dat het nogal donker was aan tafel, waardoor het menu lezen moeilijk werd;

date score