Reviews for De Burgerij Eilandje

718 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.6
718 reviews
date score
Kristine
Reviewed on: 19/10/2020
Kristine recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker en verzorgd eten. Vriendelijke bediening...

Lekker en verzorgd eten. Vriendelijke bediening. Gezellig. Coronaproof. Buitengewoon lekkere wij. Gedronken ook

Wilfried
Reviewed on: 18/10/2020
Wilfried recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker, niet lang wachten...

Lekker, niet lang wachten

Sarah
Reviewed on: 17/10/2020
Sarah recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het was lekker, we zaten gezellig aan de raam...

Het was lekker, we zaten gezellig aan de raam en het eten was er super snel!

Pieter-Jan
Reviewed on: 16/10/2020
Pieter-Jan recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Beste burgers ever!!...

Beste burgers ever!!

Dimitri
Reviewed on: 12/10/2020
Dimitri recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Lekker gegeten, vriendelijke bediening, alles...

Lekker gegeten, vriendelijke bediening, alles netjes coronaproof, dank je wel voor de fijne maaltijd en avond!

Joris
Reviewed on: 12/10/2020
Joris recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere

Door omstandigheden konden we niet op tijd...

Door omstandigheden konden we niet op tijd van afspraak aankomen. Met een telefoontje hebben we gemeld dat we 20 min. later kwamen. Bij aankomst heeft het personeel ons een tafel vrij kunnen maken. Zeer begripvol.

Thomas
Reviewed on: 11/10/2020
Thomas recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Price/quality

Vriendelijk, proper, mooie inrichting, héél...

Vriendelijk, proper, mooie inrichting, héél lekker eten

bjorn
Reviewed on: 11/10/2020
bjorn recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Na reservatie zijn we vriendelijk onthaald,...

Na reservatie zijn we vriendelijk onthaald, spijtig genoeg bleken alle tafels reeds bezet. Na 10 min wachten heeft het team paar tafels bij mekaar geplaatst en konden we aan tafel. We hebben ter compensatie een drankje naar keuze van de zaak verkregen en dit werd geapprecieerd. Tot de volgende keer!

Eric
Reviewed on: 11/10/2020
Eric recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Vriendelijke bediening en lekker eten, top...

Vriendelijke bediening en lekker eten, top restaurant

Patrick
Reviewed on: 08/10/2020
Patrick recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Price/quality

Reserveren ging soepel, bij de bestelling was...

Reserveren ging soepel, bij de bestelling was men flexibel met mijn dieetbeperkingen en het eten was erg lekker. Dik tevreden en kom hier graag terug.

date score