Reviews for De Burgerij Eilandje

403 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.6
403 reviews
date score
Vanessa d.
Reviewed on: 26/03/2019
Vanessa d. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Goede bediening! Aangenaam personeel! En lekker...

Goede bediening! Aangenaam personeel! En lekker eten

Stefanie
Reviewed on: 25/03/2019
Stefanie recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Door de drukte verliep alles een beetje chaotis...

Door de drukte verliep alles een beetje chaotisch, maar toch bleef het personeel vriendelijk. Heel lekker gegeten.

Yoeri W.
Reviewed on: 25/03/2019
Yoeri W. recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Snelle bediening en zeer vriendelijk personeel....

Snelle bediening en zeer vriendelijk personeel. 1 minpuntje, ik had bij mijn reservering vermeld dat het voor een verjaardag was van mijn dochter 11 jaar. Hier had ik toch een kleine attentie verwacht (kaarsje op dessert ofzo)

Karolien
Reviewed on: 25/03/2019
Karolien recommends this restaurant for: Groups

Wij hadden gereserveerd om 17:30 maar waren...

Wij hadden gereserveerd om 17:30 maar waren bijna 10’ te vroeg. Onze tafel was nog niet klaar dus we gingen in de lounge zitten. 20’ na ons kwamen nog 5 dames in de lounge zitten. Kort voor 18u mochten zij (geen kinderen) aan hun tafel gaan zitten; in het gedeelte aan de kinderhoek. Pas om 18u mochten wij naar onze tafel, in het gedeelte vooraan dus niet aan de kinderhoek. Toen ik vroeg of het niet anders kon kregen we de ‘tip’ dit te vermelden bij reservatie. Ik heb dit zeker en vast gedaan want bij de telefonische reservatie had jullie collega Mn dochter nog gehoord en gevraagd of we wellicht aan de kinderhoek wilden zitten. Bovendien stond op het reservatie blad 5 volw 1 KIND dus ze wisten dit zeker wel. Jammer genoeg was dit niet het enige misverstand want wij hebben ook ruim 1u moeten wachten op ons eten. In totaal zaten we er dan al 1,5u met een kindje van 3 jaar... Uiteindelijk werd ons wel een drankje aangeboden wat zeer fijn was maar daarmee was ons zeer onprettig gevoel niet weggenomen natuurlijk.. echt jammer!

Nathan R.
Reviewed on: 23/03/2019
Nathan R. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Om 22u kwam men al vertellen dat ze gingen...

Om 22u kwam men al vertellen dat ze gingen sluiten en of we een laatste drankje wilde bestellen. Een halfuur later werd op een onbeleefde manier meegedeeld we nog 5 min hadden om te vertrekken. En dat op een vrijdag avond... Ik kom hier dus niet meer terug.

Vrijens
Reviewed on: 22/03/2019
Vrijens recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Lekker en super vriendelijke bediening!...

Lekker en super vriendelijke bediening!

Reviewed on: 22/03/2019
recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Vriendelijke bediening en goede prijs-kwaliteit...

Vriendelijke bediening en goede prijs-kwaliteit verhouding. Voor herhaling zeker vatbaar!

valerie v.
Reviewed on: 18/03/2019
valerie v. recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Price/quality

goede bediening, leuk voor de kinderen...

goede bediening, leuk voor de kinderen

Pascale V.
Reviewed on: 16/03/2019
Pascale V. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het was gezellig. Het eten was heel lekker....

Het was gezellig. Het eten was heel lekker. Komen zeker terug.

Annemiet G.
Reviewed on: 14/03/2019
Annemiet G. recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere

Heel erg vriendelijke bediening!...

Heel erg vriendelijke bediening!

date score