Reviews for Restaurant Franq

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
date score
Lieve
Reviewed on: 08/12/2018
Lieve recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Het feit dat we willen teruggaan zegt volgens...

Het feit dat we willen teruggaan zegt volgens mij genoeg!

Humbert
Reviewed on: 08/12/2018
Humbert recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Mooie locatie , correct personeel , mooie gerec...

Mooie locatie , correct personeel , mooie gerechten maar wel zeer klassiek. Spijtig van niet te werken met seizoensproducten , tomaten in december !!

Ilse
Reviewed on: 06/12/2018
Ilse recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

In dit prachtige kader van de oude bank werden...

In dit prachtige kader van de oude bank werden we heel warm onthaald! Het eten was hedendaags, fijn en heel lekker. De maitre d'hotel is een problem solver en zijn enthousiaste vriendelijke team staat hem daar heelijk bij. Een aanrader voor andere en een nieuwe stek voor ons.

Dirk
Reviewed on: 02/12/2018
Dirk recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Na 3 lunchbezoeken waarvan we enorm tevreden...

Na 3 lunchbezoeken waarvan we enorm tevreden en enthousiast waren, hebben we een diner vastgelegd. Intussen kreeg de restaurant nog een ster. Helaas is dit diner geen bevestiging geworden. Alle 4 bezoekers hadden de idee van ‘geen adres om terug te komen...’

jos
Reviewed on: 01/12/2018

mooie locatie, goed personeel en lekker eten !...

mooie locatie, goed personeel en lekker eten !

Cilia
Reviewed on: 30/11/2018
Cilia recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Het was een heerlijke lunch in een sfeervolle...

Het was een heerlijke lunch in een sfeervolle omgeving met uitstekende service. De gerechtjes waren top!

Lore
Reviewed on: 28/11/2018
Lore recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy

Een beleving. Lekker eten, fantastische wijnen...

Een beleving. Lekker eten, fantastische wijnen en top service!

Ben
Reviewed on: 25/11/2018
Ben recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Excellent food, friendly service, cosy atmosphe...

Excellent food, friendly service, cosy atmosphere and a fancy environment

date score