Reviews for Restaurant Franq

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
date score
Ingrid R.
Reviewed on: 14/04/2019
Ingrid R. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Zeer verzorgde en lekkere diner. Deskundige...

Zeer verzorgde en lekkere diner. Deskundige uitleg over het menu en de wijnen. Vriendelijke ontvangst

Marc
Reviewed on: 11/04/2019
Marc recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Het restaurant bevindt zich in een mooi pand....

Het restaurant bevindt zich in een mooi pand. Vriendelijke bediening en het eten is verzorgd.

anne
Reviewed on: 10/04/2019
anne recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Alles was perfect : bediening, eten, omgeving....

Alles was perfect : bediening, eten, omgeving. We komen zeker terug.

Didier L.
Reviewed on: 05/04/2019
Didier L. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Heel mooie kader, super vriendelijke bediening,...

Heel mooie kader, super vriendelijke bediening, perfect menu prijs/kwaliteit

W. v.
Reviewed on: 01/04/2019
W. v. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

We hebben heerlijk gedineerd bij Franq! Wel...

We hebben heerlijk gedineerd bij Franq! Wel vonden wij het hoofdgerecht te groot maar dat komt waarschijnlijk omdat wij geen grote eters zijn. De heren en dames van de bediening waren ook uiterst vriendelijk en behulpzaam, zeker niet te stijf maar vol humor! Kortom, wij waren erg tevreden.

Richard F.
Reviewed on: 01/04/2019
Richard F. recommends this restaurant for: Gastronomy

Excellente cuisine, décor très agréable, servic...

Excellente cuisine, décor très agréable, service parfait, et un menu très abordable pour le déjeuner, tout a été parfait pour cette première visite chez Franq : merci beaucoup !

Rob D.
Reviewed on: 18/03/2019
Rob D. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

We werden welkom geheten en de sfeer was meteen...

We werden welkom geheten en de sfeer was meteen aangenaam. De tafels staan niet te dicht bij elkaar dus je hebt echt ruimte. Het restaurant is mooi ingericht in een prachtig gebouw, de zaal ademt rustige kleuren en het bedienend personeel heeft veel aandacht voor de gasten. De gerechten zelf waren heerlijk en de sommelier adviseerde ons vakkundig bij de wijnkeuze. Het tempo waarin de gerechten werden opgediend was perfect: niet te snel en niet te langzaam. We hebben een heel prettige avond gehad. Het restaurant in hotel Franck is een absolute aanrader.

Philippe
Reviewed on: 14/03/2019
Philippe recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zijn STER waard. Uitmuntende keuken. Zeer goede...

Zijn STER waard. Uitmuntende keuken. Zeer goede service en prachtig kader.

Paul
Reviewed on: 13/03/2019
Paul recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer lekkere keuken. De aparte smaken in de...

Zeer lekkere keuken. De aparte smaken in de gerechten kwamen ook zeer goed tot uiting. Vriendelijke bediening.

Jacques
Reviewed on: 06/03/2019
Jacques recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

mooi kader, vriendelijke bediening en lekker...

mooi kader, vriendelijke bediening en lekker eten schilderachtig opgediend

date score