Reviews for Restaurant Franq

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
date score
Diane
Reviewed on: 13/07/2019
Diane recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Pure verwennerij en overheerlijke gerechten!...

Pure verwennerij en overheerlijke gerechten! Een echte smaakbom op je bord! En dat ziet eruit als een plaatje! Het personeel zoals steeds erg professioneel en mega vriendelijk! Niets dan lof

KAREL
Reviewed on: 07/07/2019
KAREL recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

Uitstekende kwaliteit en service...

Uitstekende kwaliteit en service

bart
Reviewed on: 23/06/2019
bart recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Niet traditionele maar zeer lekkere menu....

Niet traditionele maar zeer lekkere menu.

David
Reviewed on: 22/06/2019
David recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Eten was erg lekker. Bediening goed en de versc...

Eten was erg lekker. Bediening goed en de verschillende gangen eten werden met de juiste tussentijd geserveerd

Sabine
Reviewed on: 18/06/2019
Sabine recommends this restaurant for: Gastronomy

Dit was de ideale locatie : superlekker eten...

Dit was de ideale locatie : superlekker eten van superieure kwaliteit en creativiteit, geserveerd met oprechte professionaliteit. Mooi terras in rustige omgeving. Een aanrader!

Marion
Reviewed on: 15/06/2019
Marion recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Service impeccable et menu délicieux du début...

Service impeccable et menu délicieux du début à la fin. Très gentille attention à l'occasion D’un anniversaire. À recommander

Caroline
Reviewed on: 12/06/2019
Caroline recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Overheerlijke keuken, mooi en rustgevend decor,...

Overheerlijke keuken, mooi en rustgevend decor, zeer vriendelijke en aangename service. Proficiat

willem
Reviewed on: 11/06/2019
willem recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Prachtig interieur, fijne en gezellige ambiance...

Prachtig interieur, fijne en gezellige ambiance, goede keuken en goede bijpassende wijnen en attente bediening.

Aniek
Reviewed on: 11/06/2019
Aniek recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Gisteren hebben we genoten van de tweegangenlun...

Gisteren hebben we genoten van de tweegangenlunch van Restaurant Franq, met vooraf een glaasje prosecco. We begonnen met drie amuses van het huis, alle drie heerlijk! Beide gerechten van het menu waren prachtig opgemaakt en heel smaakvol. De verschillende componenten waren hoog op smaak en combineerden perfect. Bij beide gerechten hebben we een bijpassend glas wijn besteld en de lunch werd afgesloten met koffie en friandises, geserveerd op een van de kluisdeurtjes die vroeger werden gebruikt (het pand was voorheen een bank). Erg leuk! Het hele pand is mooi ingericht, we zaten eerst buiten in een gezellig binnenhofje maar door een onverwachte bui zijn we naar binnen verplaatst. We zaten naast de open keuken, leuk om de koks aan het werk te zien. Zeker voor herhaling vatbaar!

Diane
Reviewed on: 02/06/2019
Diane recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

We hebben de mogelijkheid gehad om deze keer...

We hebben de mogelijkheid gehad om deze keer buiten te eten op het gezellige terras. De bediening was zeer vriendelijk en het eten zeer lekker en origineel. Wij komen zeker terug.m !!

date score