Reviews for Gojo

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
date score
Manassé M.
Reviewed on: 06/04/2019
Manassé M. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Het vlees mocht wat meer gekruid worden dus...

Het vlees mocht wat meer gekruid worden dus wat straffer vooral voor de lam de kip was goed. Er mankeerden verschillende dingen die we wouden bestellen, eerst drankjes dan 2 bijgerechten.

John
Reviewed on: 31/03/2019
John recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Goede sfeer - goede vriendelijke bediening...

Goede sfeer - goede vriendelijke bediening (veel info) - lekker eten ! Gezellig.

placeholder
Bart
Reviewed on: 26/03/2019
Bart recommends this restaurant for: Couples, Groups

Zeer fijne ervaring, wij komen terug

De keuken is eens iets helemaal anders. Food sharing, injeras, leuke gerechten, veggie opties... lekkere cocktails en wijntjes. Leuk kader en enthousiaste bediening. Een aanrader!!

placeholder
Bart
Reviewed on: 26/03/2019
Bart recommends this restaurant for: Couples, Groups

Zeer fijne ervaring, wij komen terug

De keuken is eens iets helemaal anders. Food sharing, injeras, leuke gerechten, veggie opties... lekkere cocktails en wijntjes. Leuk kader en enthousiaste bediening. Een aanrader!!

joost
Reviewed on: 25/03/2019
joost recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

We kwamen voor ethiopisch eten en dat is top...

We kwamen voor ethiopisch eten en dat is top voor de liefhebbers, zeer vriendelijke bediening incl onze 'lastige' verwachtingen mbt vegetarische en vegan varianten, heel gezellig kader, kortom heel geslaagde avond

Eddy
Reviewed on: 24/03/2019
Eddy recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heerlijk eten, gezellig interieur en vriendelij...

Heerlijk eten, gezellig interieur en vriendelijke bediening. Wij gaan terug!

Yves G.
Reviewed on: 24/03/2019
Yves G. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Het was een culinaire beveling om de verrassing...

Het was een culinaire beveling om de verrassingsmenu te nemen zonder te weten wat er zou komen.

Lien
Reviewed on: 15/03/2019
Lien recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

We hebben genoten van het lekkere eten en de...

We hebben genoten van het lekkere eten en de aangename service. Naast de leuke ervaring zijn de mojito's zeker de moeite waard!

Diana K.
Reviewed on: 15/03/2019
Diana K. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Heerlijk, ontzettend gezellig interieur. Leuk...

Heerlijk, ontzettend gezellig interieur. Leuk concept!

Mounia
Reviewed on: 08/03/2019
Mounia recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

De serveerster was onvriendelijk en gaf bij...

De serveerster was onvriendelijk en gaf bij niets uitleg. Onze eerste ervaring bij gojo was dus niet super in de zin dat we er maar bij zaten zonder te weten of we goed gekozen hadden of er ook nog groenten apart konden genomen worden en vooral heel lang gewacht voor dessertenkaart. Jammer.

date score