Reviews for Gojo

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
date score
Jan
Reviewed on: 10/07/2019
Jan recommends this restaurant for: Groups, Kids

Weinig hulp van personeel om wegwijs te raken...

Weinig hulp van personeel om wegwijs te raken in formule

Remke
Reviewed on: 03/07/2019
Remke recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Top ervaring! Vriendelijke bediening!...

Top ervaring! Vriendelijke bediening!

Werner
Reviewed on: 11/06/2019
Werner recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker gegeten en vriendelijke bediening. Wie...

Lekker gegeten en vriendelijke bediening. Wie graag eens iets anders wil dan de traditionele keuken kan hier terecht voor een heerlijke Injera. We komen zeker nog terug.

Mandy
Reviewed on: 06/06/2019
Mandy recommends this restaurant for: Groups

Het eten was lekker. We hadden een leuk plekje...

Het eten was lekker. We hadden een leuk plekje om te zitten. Het was er om 18:30 uur nog helemaal stil. Dit zorgde er wel voor dat de serveerster niet echt iets om handen had , waardoor je toch wel wat werd afgekeken..

Rachel
Reviewed on: 26/05/2019
Rachel recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Goed eten en fijne service! Heerlijke avond...

Goed eten en fijne service! Heerlijke avond gehad.

Ine
Reviewed on: 26/05/2019
Ine recommends this restaurant for: Groups

Super!...

Super!

Stef
Reviewed on: 25/05/2019
Stef recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke bediening, Gezellige inrichting...

Vriendelijke bediening, Gezellige inrichting en rustige sfeer We zijn er al een paar keer geweest en het eten is altijd lekker

Nico
Reviewed on: 18/05/2019
Nico recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Een eerste lekkere kennismaking met de Ethiopis...

Een eerste lekkere kennismaking met de Ethiopische keuken.

Marieke
Reviewed on: 12/05/2019
Marieke recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het eten was goed. We moesten wel lang wachten...

Het eten was goed. We moesten wel lang wachten op ons eten, bediening kan attenter en ‘t is gehorig.

David
Reviewed on: 05/05/2019
David recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Leer samen Eten met uw handen zoals in Ethiopië...

Leer samen Eten met uw handen zoals in Ethiopië ! Lekker traag gegaard vlees in een pannenkoek

date score