Reviews for Charlie's

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
date score
Linda
Reviewed on: 17/06/2019
Linda recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Vriendelijke bediening, verse producten en...

Vriendelijke bediening, verse producten en aangename sfeer

Rain
Reviewed on: 16/06/2019
Rain recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

De atmosfeer was gewoonweg zalig!! IK had een...

De atmosfeer was gewoonweg zalig!! IK had een super lekker theetje besteld, wel jammer dat er geen zoetstoffen ipv suiker waren.

placeholder
Marc
Reviewed on: 15/06/2019
Marc recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

We hadden een bongobon ontbijt met bubbels....

We hadden een bongobon ontbijt met bubbels. Jammer genoeg had ik het boekje niet meegenomen. We moesten nl div kazen krijgen zoals trouwens nog op de site van Bongo staat. We vonden dus voor een bon van 30 euro 2 tapenades,2 confituurtjes en een beetje choco aan de magere kant. Alhoewel wat we kregen van uitstekende kwaliteit was. Had ik het boekje bij gehad zou ik er zeker naar gevraagd hebben maar eigenlijk zouden we dit niet moeten controleren.

Els
Reviewed on: 11/06/2019
Els recommends this restaurant for: Couples, Kids, Price/quality

Lekker ontbijt, heel apart en verzorgd, veel...

Lekker ontbijt, heel apart en verzorgd, veel zelfgemaakte confituurtjes en tapenades. Vriendelijke en vlotte bediening. Gezellig zitten.

Caroline
Reviewed on: 09/06/2019
Caroline recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het personeel is super vriendelijk! Het eten...

Het personeel is super vriendelijk! Het eten is dagvers en heerlijk lekker! Ook voor de kinderen was er wat lekkers. Een aanrader!

Elke
Reviewed on: 09/06/2019
Elke recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeer vriendelijke bediening. Charlie's breakfas...

Zeer vriendelijke bediening. Charlie's breakfast was lekker en verrassend met zelfgemaakte groentetapenades, confiture en chutneys.

Erika
Reviewed on: 07/06/2019
Erika recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Top plekje in de stad! Super lekkere koffie...

Top plekje in de stad! Super lekkere koffie en eten

Sarah
Reviewed on: 03/06/2019
Sarah recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zeer lekker ontbijt. Vriendelijke bediening....

Zeer lekker ontbijt. Vriendelijke bediening.

Christale
Reviewed on: 03/06/2019
Christale recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeer handige reservatie methode. zeer vriendeli...

Zeer handige reservatie methode. zeer vriendelijke bediening. Aangename omgeving. Zeker aan te bevelen.

Annelies
Reviewed on: 03/06/2019
Annelies recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Ik reserveerde met een bon van cadeaubox, verme...

Ik reserveerde met een bon van cadeaubox, vermeldde dit ook duidelijk bij de reservatie. Blijkt dat de samenwerking gestopt was, en toch werd de reservatie aanvaard. Ik kreeg de rekening gepresenteerd.

date score