Reviews for Charlie's

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
date score
mandy
Reviewed on: 08/10/2018
mandy recommends this restaurant for: Groups

Werden vanachter geduwd. Zaten opgepropt achter...

Werden vanachter geduwd. Zaten opgepropt achter lange tafel. Ongezellige plek die wat naar de keuken ruikt. Het duurde veel te lang voordat onze bestelling en onze koffie er telkens was. Is nu de tweede keer dat we gingen en het is ook twee keer gebeurd. We moeten gewoon telkens te lang op alles wachten. Het zilver ontbijt was erg basic. Alles wat intiemer maken zou de kwaliteit en service ten bate komen.

Rita
Reviewed on: 17/11/2019
Rita recommends this restaurant for: Groups

Bon werd niet aangenomen omdat ze niet meer...

Bon werd niet aangenomen omdat ze niet meer werken met vivabox!

Theo
Reviewed on: 24/10/2019

Bij aankomst werd ons meegedeeld dat de samenwe...

Bij aankomst werd ons meegedeeld dat de samenwerking met vivabox gestopt werd. Dus geen eten!!

Min
Reviewed on: 13/01/2019

Ondanks onze reservatie moesten we wachten...

Ondanks onze reservatie moesten we wachten op een tafeltje. Door de drukte in de zaak kreeg ik niet wat ik had besteld en de keuken corrigeerde dit op een lakse manier. Bovendien vond ik het zeer prijzig voor wat ik kreeg. De panini met parmaham en mozzarella was alles behalve bijzonder en het bijhorend slaatje was flets en vooral bestaande uit komkommer.

Zina
Reviewed on: 06/11/2018
Zina recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

veel te duur...

veel te duur

Mark
Reviewed on: 17/02/2020
Mark recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Charlie's met Bongo Bon? Geen aanrader! Met...

Charlie's met Bongo Bon? Geen aanrader! Met Bongo bon word je behandeld als een low-cost klant. Je krijgt de slechtste tafeltjes achteraan, wanneer er en schaaltje of glas leeg is, dan ruimen ze dat direct af waardoor je om de 2 minuten een dienster aan je tafel hebt. Geen rust en alles ingesteld om je zo snel mogelijk terug buiten te krijgen. Op 45 minuten stonden we terug buiten. Fruitsap te lang op voorhand geperst geeft een bittere smaak.

Liesbeth
Reviewed on: 23/09/2019
Liesbeth recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Wij hadden om 09u gereserveerd. Bij aankomst,...

Wij hadden om 09u gereserveerd. Bij aankomst, om 09.07u, hadden ze echter onze tafel al weg gegeven en kregen we daarbovenop nog de opmerking dat we, indien we later gingen arriveren, hen diende te verwittigen...??? 7 minuten te laat is bij mij geen reden om een gereserveerde tafel weg te geven! We werden dan tijdelijk aan een grote (reeds gereserveerde) tafel geplaatst tot er ééntje vrij kwam. Deze kwam maar niet vrij en hebben ze letterlijk 2 mensen gevraagd af te ronden omdat wij op hun tafel aan het wachten waren. Zij waren nog hun koffie en water aan het uitdrinken! Hoe gegeneerd was dat niet voor ons!! Toch nog een heerlijk ontbijt gekregen (1u na reserveringstijd!). We hadden 2x zacht gekookt eitje gevraagd, ééntje was hard gekookt.... Bij het afruimen werd bijna ons half volle koffie mee afgeruimd.... Bij betaling geef ik aan met bankcontact te willen betalen. Er wordt gevraagd of ik geen gebruik kan maken van betalingsapp op mijn gsm. Ik heb dat niet en dacht niet met bankcontact te kunnen betalen waarbij ik aangeef ook cash te kunnen betalen. De reden was echter dat de kosten voor hun met de betalingsapp goedkoper zijn dan met bankcontact...!!! Ik kreeg de indruk dat zij veel willen verdienen op korte termijn, ook al verliezen ze hierdoor klanten.

rein
Reviewed on: 14/07/2019
rein recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Gereserveerd ,maar werdt geen aandacht aan...

Gereserveerd ,maar werdt geen aandacht aan besteed. Onvriendelijk personeel!! Eten was super .

Luc
Reviewed on: 15/10/2018
Luc recommends this restaurant for: Groups

Te krap. Te weinig plaats voor 5 personen....

Te krap. Te weinig plaats voor 5 personen. Te lang wachten op een bijkomend koffietje. Beperkt assortiment.

Linse
Reviewed on: 19/01/2020
Linse recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker gegeten, heel jammer wel dat de website...

Lekker gegeten, heel jammer wel dat de website bij reservatie vermeld dat je tafel 1u45 wordt gereserveerd, en je al na 1 uur buitengejaagd wordt. Bij melding daarvan werd er iets gemompeld over ‘het weekend’ en dienden we alsnog te vertrekken. Niet voor een gezellige, rustige lunch dus.

date score