Reviews for Wasbar Antwerpen - Melkmarkt

21 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.6
21 reviews
date score
Johan
Reviewed on: 24/02/2020

Snelle vriendelijke bediening... Maar ze wisten...

Snelle vriendelijke bediening... Maar ze wisten niets van onzr rrservering?!

sajini
Reviewed on: 07/02/2020
sajini recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Lekker eten, goede service !...

Lekker eten, goede service !

Ypke
Reviewed on: 03/02/2020
Ypke recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Wat me vooral is bijgebleven: prijs/kwaliteit...

Wat me vooral is bijgebleven: prijs/kwaliteit is super, zeker vergeleken met andere ontbijtmogelijkheden. Ik vind het een relatief "lage" prijs voor hetgeen je krijgt bij het ontbijt.

Sonja
Reviewed on: 22/01/2020
Sonja recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heerlijk eten, ontspannende sfeer Behulpzaam...

Heerlijk eten, ontspannende sfeer Behulpzaam en vriendelijk personeel. Mooie inrichting,

Ian
Reviewed on: 20/01/2020
Ian recommends this restaurant for: Trendy atmosphere

Vriendelijke bediening in een gezellige setting...

Vriendelijke bediening in een gezellige setting! Zeker een aanrader!

Peggy
Reviewed on: 19/01/2020
Peggy recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lunch was heel lekker, tevens heel lekkere...

Lunch was heel lekker, tevens heel lekkere koffie. Vriendelijke bediening. Kom zeker nog eens terug !

Marlies
Reviewed on: 02/12/2019
Marlies recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het eten was lekker en verzorgd. Enkel moesten...

Het eten was lekker en verzorgd. Enkel moesten we vrij lang wachten (bijna een uur) voor het eten kwam.

Pamela
Reviewed on: 02/12/2019
Pamela recommends this restaurant for: Groups, Kids

Nice place. Food ok, service a bit slow. Most...

Nice place. Food ok, service a bit slow. Most of the staff nice. Won't rush back but I'd revisit.

Nathalie
Reviewed on: 02/12/2019
Nathalie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

vriendelijk, de drankjes kwamen traag op gang,...

vriendelijk, de drankjes kwamen traag op gang, maar eens we aan tafel zaten ging het zeer snel vooruit. men was wel een nieuw personeelslid aan het opleiden, dus in het begin kan dit ook wel mee 1 van de oorzaken zijn...

adeline
Reviewed on: 03/11/2019
adeline recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Slecht tafel naast de deur altijd geopened Lang...

Slecht tafel naast de deur altijd geopened Lang wachttijd

date score