Reviews for Wasbar Antwerpen - Melkmarkt

20 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.5
20 reviews
date score
adeline
Reviewed on: 03/11/2019
adeline recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Slecht tafel naast de deur altijd geopened Lang...

Slecht tafel naast de deur altijd geopened Lang wachttijd

Ypke
Reviewed on: 03/02/2020
Ypke recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Wat me vooral is bijgebleven: prijs/kwaliteit...

Wat me vooral is bijgebleven: prijs/kwaliteit is super, zeker vergeleken met andere ontbijtmogelijkheden. Ik vind het een relatief "lage" prijs voor hetgeen je krijgt bij het ontbijt.

Manou
Reviewed on: 03/06/2019
Manou recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

lekker ontbijt, voldoende en in orde voor een...

lekker ontbijt, voldoende en in orde voor een prima prijs. een gezellige drukte.

Pamela
Reviewed on: 02/12/2019
Pamela recommends this restaurant for: Groups, Kids

Nice place. Food ok, service a bit slow. Most...

Nice place. Food ok, service a bit slow. Most of the staff nice. Won't rush back but I'd revisit.

Nathalie
Reviewed on: 02/12/2019
Nathalie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

vriendelijk, de drankjes kwamen traag op gang,...

vriendelijk, de drankjes kwamen traag op gang, maar eens we aan tafel zaten ging het zeer snel vooruit. men was wel een nieuw personeelslid aan het opleiden, dus in het begin kan dit ook wel mee 1 van de oorzaken zijn...

lyanne
Reviewed on: 07/10/2019
lyanne recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Leuke locatie, prima bediening en smakelijke...

Leuke locatie, prima bediening en smakelijke gerechten.

Shana
Reviewed on: 17/08/2019
Shana recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Hip en trendy, zo omschrijf ik best deze Wasbar...

Hip en trendy, zo omschrijf ik best deze Wasbar. Een aangename plek om een ontbijtje mee te pikken. Wat er op het bord komt, vonden wij vrij basic. Maar al bij al een fijne ervaring.

Stien
Reviewed on: 16/08/2019
Stien recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Super vriendelijke bediening en het eten was...

Super vriendelijke bediening en het eten was meer dan geslaagd

Laura d.
Reviewed on: 04/05/2019
Laura d. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Alles in orde. Goed eten, gezellige omgeving,...

Alles in orde. Goed eten, gezellige omgeving, vriendelijk personeel

Marlies
Reviewed on: 02/12/2019
Marlies recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het eten was lekker en verzorgd. Enkel moesten...

Het eten was lekker en verzorgd. Enkel moesten we vrij lang wachten (bijna een uur) voor het eten kwam.

date score