Reviews for Wasbar Antwerpen - Melkmarkt

35 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.7
35 reviews
date score
Adeline
Reviewed on: 03/11/2019
Adeline recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Slecht tafel naast de deur altijd geopened Lang...

Slecht tafel naast de deur altijd geopened Lang wachttijd

Ypke
Reviewed on: 03/02/2020
Ypke recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Wat me vooral is bijgebleven: prijs/kwaliteit...

Wat me vooral is bijgebleven: prijs/kwaliteit is super, zeker vergeleken met andere ontbijtmogelijkheden. Ik vind het een relatief "lage" prijs voor hetgeen je krijgt bij het ontbijt.

Manou
Reviewed on: 03/06/2019
Manou recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

lekker ontbijt, voldoende en in orde voor een...

lekker ontbijt, voldoende en in orde voor een prima prijs. een gezellige drukte.

Christel
Reviewed on: 23/07/2020
Christel recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeer lekker ontbijt, fantastische pancakes!...

Zeer lekker ontbijt, fantastische pancakes! De overschot van het heerlijke brood kregen we mee naar huis dus geen verspilling!

George
Reviewed on: 10/06/2020
George recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Netjes georganiseerd. Nog steeds gezellig,...

Netjes georganiseerd. Nog steeds gezellig, zelfs met de afscheidingen.

Reinhilde
Reviewed on: 16/10/2020
Reinhilde recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Een goede service, en lekker eten !...

Een goede service, en lekker eten !

Inge
Reviewed on: 05/10/2020
Inge recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Eten was lekker maar ze verplichten de mensen...

Eten was lekker maar ze verplichten de mensen om met bankcontact te betalen. Wat wel jammer is als je 14jarige dochter haar mama wil trakteren. Cash geld mag men NIET weigeren. Dus wel een domper op ons bezoek.

Kaat
Reviewed on: 29/09/2020
Kaat recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Het was lekker en gezellig!...

Het was lekker en gezellig!

Pamela
Reviewed on: 02/12/2019
Pamela recommends this restaurant for: Groups, Kids

Nice place. Food ok, service a bit slow. Most...

Nice place. Food ok, service a bit slow. Most of the staff nice. Won't rush back but I'd revisit.

Nathalie
Reviewed on: 02/12/2019
Nathalie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

vriendelijk, de drankjes kwamen traag op gang,...

vriendelijk, de drankjes kwamen traag op gang, maar eens we aan tafel zaten ging het zeer snel vooruit. men was wel een nieuw personeelslid aan het opleiden, dus in het begin kan dit ook wel mee 1 van de oorzaken zijn...

date score