Reviews for Jack Burgers Antwerpen

21 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.6
21 reviews
date score
Kris
Reviewed on: 21/02/2020
Kris recommends this restaurant for: Couples

Slechte service, personeel meer bezig met Smart...

Slechte service, personeel meer bezig met Smartphone dan met de klanten WC was niet in orde Ik was eigenlijk dat zo'n fastfoodzaak meedoen met de Bongobonnen, dit had weinig of geen uitstraling voor een bon "Tafel voor twee" en absoluut niet te vergelijken met andere Hamburger zaken, zoals Burgerij enz ...

Sonja
Reviewed on: 12/02/2020
Sonja recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

De bediening was heel goed, gezellig restaurant...

De bediening was heel goed, gezellig restaurant

Ine
Reviewed on: 03/02/2020
Ine recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Vriendelijke bediening en hele lekkere Italian...

Vriendelijke bediening en hele lekkere Italian burger

Lotte
Reviewed on: 15/01/2020
Lotte recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

We kwamen met een bon van de Flair eten, hoofdg...

We kwamen met een bon van de Flair eten, hoofdgerecht en dessert van het huis. Dit was een appel, een gewone appel. Ik was meer geld kwijt met de bon dan zonder. Niet tevreden dus.

Elke
Reviewed on: 18/11/2019
Elke recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Reservatie was in orde, het eten was lekker...

Reservatie was in orde, het eten was lekker en we hadden een leuke plaats aan het raam.

Marc
Reviewed on: 11/11/2019
Marc recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

De flairmenubon voldeed niet aan onze verwachti...

De flairmenubon voldeed niet aan onze verwachting. De apero was niet aanwezig en als Huisdessert werd appel voorgesteld. De prijs die we betaalden was dezelfde als zonder bon.

Reviewed on: 31/10/2019
recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Rustige sfeer, lekker gegeten....

Rustige sfeer, lekker gegeten.

Stien
Reviewed on: 20/09/2019
Stien recommends this restaurant for: Couples

Er liepen muizen over de muur, ik heb dit gemel...

Er liepen muizen over de muur, ik heb dit gemeld aan het personeel. We hebben tien minuten moeten wachten alvorens er iemand onze bestelling kwam opnemen. Kortom er stond niemand achter de toog. Daarnaast hebben we ook 2maal van tafel verandert. 1ste tafel hing half vast in de muur, bij de tweede tafel hing de leuning los ...

Linda
Reviewed on: 17/09/2019
Linda recommends this restaurant for: Couples, Kids

Geboekt met bongo tafel voor 2,dessert werd...

Geboekt met bongo tafel voor 2,dessert werd niet meer gegeven,geen alternatief,papier tss hamburger

Dominik
Reviewed on: 11/09/2019
Dominik recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Heel lekkere hamburgers!...

Heel lekkere hamburgers!

date score