Reviews for Murni

128 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.5
128 reviews
date score
Nadine
Reviewed on: 02/09/2019
Nadine recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Wij hadden gereserveerd op zondag 1/9 om 11u. W...

Wij hadden gereserveerd op zondag 1/9 om 11u. We hadden 2 kokosyoghurts besteld en 2 gekookte eitjes. Eitjes ok, maar er werden 2 yoghurts op tafel gezet zonder commentaar. Het bleken gewone yoghurts te zijn. Ik heb een lactose allergie en kan dus echt geen gewone yoghurt eten. Toen ik het proefde, heb ik gevraagd waarom ik geen kokosyoghurt had gekregen. "Er is een foutje gebeurd in de keuken. Ze zijn nu kokosyoghurt gaan halen." Om 12u15 kreeg ik een kokosyoghurt gepresenteerd … en mijn dochter (die haar gewone yoghurt wel al had opgegeten) ook nog eens en eitjes ook nog eens … ??! Er werden geen excuses aangeboden, geen koffie "on the house", niets, ook geen excuses omdat het zo lang geduurd had. Beneden alles !!

Rebecca
Reviewed on: 30/08/2019
Rebecca recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Gezellige locatie, vriendelijke bediening en...

Gezellige locatie, vriendelijke bediening en de lekkerste sweet potato fries ever!

Emmanuel
Reviewed on: 29/08/2019
Emmanuel recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere

Gezellig terras, vriendelijk personeel, lekker...

Gezellig terras, vriendelijk personeel, lekker eten. enige minpunt: we hadden fingerfood besteld, en specifiek vooraf gevraagd, maar deze werd tegelijk met het hoofdgerecht gebracht.

Karin
Reviewed on: 28/08/2019
Karin recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere

Zeer vriendelijke bediening,mooi kader, lekker...

Zeer vriendelijke bediening,mooi kader, lekker eten en drinken. Speciale vermelding voor onze ober die ook erg babyvriendeljk was !

Katrin
Reviewed on: 27/08/2019
Katrin recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

super vriendelijk personeel, en heel lekker...

super vriendelijk personeel, en heel lekker eten!

Elke
Reviewed on: 25/08/2019
Elke recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het was lekker, bediening vriendelijk en een...

Het was lekker, bediening vriendelijk en een gezellige sfeer!

Christel
Reviewed on: 24/08/2019
Christel recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Fijne originele gerechten, met liefde aangeklee...

Fijne originele gerechten, met liefde aangekleed

Dimitri
Reviewed on: 24/08/2019
Dimitri recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

gezond lekker eten!! aanrader....

gezond lekker eten!! aanrader.

Fien
Reviewed on: 24/08/2019
Fien recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten, service vriendelijk maar traag,...

Lekker eten, service vriendelijk maar traag, we werden vaak vergeten.

Elke
Reviewed on: 23/08/2019
Elke recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Bediening is er goed! Iedereen doet echt zijn...

Bediening is er goed! Iedereen doet echt zijn best, is vriendelijk , houden alles goed in 't oog. Opmerking naar de keuken : TOAST avocado besteld en voor de toch wel 3e maal was het boord niet getoast..... Toast is toch toast??? Heb dit aan de bediening gemeld en dadelijk werd er melding gemaakt naar de keuken toe en kon ik mijn bord teruggeven.

date score