Reviews for Murni

48 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.4
48 reviews
date score
Marijke
Reviewed on: 21/05/2019
Marijke recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Er word voldoende uitleg gegeven en er wordt...

Er word voldoende uitleg gegeven en er wordt echt rekening gehouden met speciale wensen. Het eten is superlekker.

Hendrik
Reviewed on: 20/05/2019

Vriendelijke ontvangst en bediening in een...

Vriendelijke ontvangst en bediening in een rustig groen interieur.

barbara
Reviewed on: 19/05/2019
barbara recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

gezonde lunch, toegankelijk voor mensen met...

gezonde lunch, toegankelijk voor mensen met intoleranties zoals gluten en melk, daarvoor zijn wij met onze dochter hierheen gekomen gezellig terras, lekkere drankjes

karen
Reviewed on: 18/05/2019
karen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Vriendelijke vlotte bediening Aangenaam om...

Vriendelijke vlotte bediening Aangenaam om zitten en vooral hele lekkere gerechten Een aanrader!!

Julie
Reviewed on: 16/05/2019
Julie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

De bediening was traag en hoorbaar gestresseerd...

De bediening was traag en hoorbaar gestresseerd omdat ze er alleen voor stond. Beiden bestelden we een advocado toast met gepocheerd ei. De avocado, die een soort van zure spread was zonder enige structuur en weinig “puur” stelde niet veel voor. Het ei was niet gepocheerd maar volledig hard gekookt. Drankjes lieten op zich wachten en werden verwisseld met een andere tafel. We bestelden nog pannenkoeken,die volledig rauw waren vanbinnen. Na al het voorgaande door de vingers te zien, hebben we dit onmiddellijk gemeld. We kregen nieuwe pannekoekjes die beduidend kleiner en platter waren en hun prijs niet waard! Al een aantal keren bij jullie komen lunchen, eten en jullie telkens aanbevolen bij vrienden en familie, was dit echt een zware teleurstelling!!!

sabine
Reviewed on: 16/05/2019
sabine recommends this restaurant for: Groups, Kids

Deze keer ging de bediening veel sneller en...

Deze keer ging de bediening veel sneller en efficiënter dan bij mijn eerste bezoek. De sla was wederom erg lekker maar opmerkelijk kleiner dan vorige keer. Ik vond het net te weinig. Het is leuk zitten buiten op het terras.

Martine
Reviewed on: 15/05/2019
Martine recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Snelle bediening, leuk terras, lekker eten!...

Snelle bediening, leuk terras, lekker eten!

Elly
Reviewed on: 15/05/2019
Elly recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Fantastische setting, heerlijk eten, vriendelij...

Fantastische setting, heerlijk eten, vriendelijke sfeer

Dominique
Reviewed on: 14/05/2019

Mijn hond was niet welkom, hoewel dat nergens...

Mijn hond was niet welkom, hoewel dat nergens aangegeven is. Er werd een uitzondering gemaakt omdat ik gereserveerd had maar dat neemt het gevoel niet weg dat je niet welkom bent. Eten heel gewoontjes, prijzen absurd. €5 voor een halve liter water.

caroline
Reviewed on: 14/05/2019
caroline recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

leuke plaats, lekker gegeten;...

leuke plaats, lekker gegeten;

date score