Reviews for Bohm En Berkel

146 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.8
146 reviews
date score
Rudy
Reviewed on: 20/10/2020
Rudy recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

elegante bediening, goede ambiance, met gerecht...

elegante bediening, goede ambiance, met gerechten die even lekker smaakten als correct bereid waren.

placeholder
Bart
Reviewed on: 19/10/2020
Bart recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Zoals steeds erg lekker en gezellig, mooie...

Zoals steeds erg lekker en gezellig, mooie wijnselectie en vriendelijke bediening. Enkel spijtig dat de patron de mondmaskerplicht niet zo correct opvolgde.

Bie
Reviewed on: 16/10/2020
Bie recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Fijne locatie met lekkere gerechten en vriendel...

Fijne locatie met lekkere gerechten en vriendelijke bediening.

Wilfried
Reviewed on: 15/10/2020
Wilfried recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Nieuwe uitbater doet zijn best om enige origina...

Nieuwe uitbater doet zijn best om enige originaliteit in de kaart te brengen en niet het zoveelste klassiek restaurant in de rij te zijn en zonder een meeloper in "trendy food" te worden. De zaak straalt gewoon een eigen identiteit uit. Het was een positieve ervaring aan een schappelijke prijs.

Myriam
Reviewed on: 15/10/2020
Myriam recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Vriendelijke ontvangst, lekker eten. Er werd...

Vriendelijke ontvangst, lekker eten. Er werd rekening gehouden met onze wensen.. We gaan zeker terug.

Luc
Reviewed on: 15/10/2020
Luc recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Ik hou van de Franse brasseriekeuken met herken...

Ik hou van de Franse brasseriekeuken met herkenbare en lekker bereide ingrediënten. Daarnaast zit ook de sfeer in Bohm en Berkel goed. Ik waardeer de lekker gerechten, het wijnadvies en de zeer attente en vriendelijke bediening.

Walter
Reviewed on: 05/10/2020
Walter recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Mijn verwachtingen waren zeer hoog, maar toch...

Mijn verwachtingen waren zeer hoog, maar toch enigszins teleurgesteld. Misschien slecht tijdstip. Waren alleen in de zaak, geen gevoel van sfeer.

lieve
Reviewed on: 05/10/2020
lieve recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

alles was Pico bello , het eten , de bediening...

alles was Pico bello , het eten , de bediening , wij komen zeker terug.

Fons
Reviewed on: 04/10/2020
Fons recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

De gezelligheid. Je voelt je er bijna als thuis...

De gezelligheid. Je voelt je er bijna als thuis, je wordt vriendelijk onthaald door de patron en zijn medewerkers. Beperkte maar goede kaart. En het (nieuwe?) assortiment vleeshapjes was perfect.

Paul
Reviewed on: 02/10/2020
Paul recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zeer goed onthaal, perfecte bediening en heel...

Zeer goed onthaal, perfecte bediening en heel lekker eten. Komen zeker terug.

date score