Reviews for Bohm En Berkel

85 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
85 reviews
date score
Betty
Reviewed on: 03/02/2020
Betty recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het was een fijne ervaring met uitstekende...

Het was een fijne ervaring met uitstekende bediening. Iedereen was erg vriendelijk en het eten is lekker . Ik was aangenaam verrast door alles en kom zeker terug.

Jolande M.
Reviewed on: 03/02/2020
Jolande M. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Het was allemaal heel lekker en zeer relaxed....

Het was allemaal heel lekker en zeer relaxed. Bedankt voor deze avond. Wanner wij nog eens in Antwerpen zijn komen we zeker terug.

gert
Reviewed on: 31/01/2020
gert recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

hartelijke ontvangst - lekker en nog zoveel...

hartelijke ontvangst - lekker en nog zoveel meer.....-:)

Myriam
Reviewed on: 27/01/2020
Myriam recommends this restaurant for: Groups

De schotels waren lekker, voor sommige onder...

De schotels waren lekker, voor sommige onder ons een beetje te gekruid. Service was ook correct en vriendelijk !

Christiane
Reviewed on: 25/01/2020
Christiane recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Vriendelijke ontvangst, mooi en gezellig kader,...

Vriendelijke ontvangst, mooi en gezellig kader, heerlijke gerechten

Sonja
Reviewed on: 14/01/2020
Sonja recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker gegeten, gezellig maar verwarming mocht...

Lekker gegeten, gezellig maar verwarming mocht wel wat hoger.

Mieke
Reviewed on: 11/01/2020
Mieke recommends this restaurant for: Couples

Vriendelijke ontvangst. Tof interieur. Hoofdsch...

Vriendelijke ontvangst. Tof interieur. Hoofdschotel (Tagliata di manzo) was voortreffelijk! Dessert was lekker (kaastaart), maar te prijzig. Wij komen zeker terug!

Margareta
Reviewed on: 08/01/2020

Aangenaam kader, goede bediening, goede kaart....

Aangenaam kader, goede bediening, goede kaart. Een minpunt: ik geef aan dat ik koemelk- en tarweproducten moet vermijden maar blijkbaar gaat men daar niet op in. Bv geplette aardappelen met olijfolie i.pl.v. melk

Daniel
Reviewed on: 04/01/2020
Daniel recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Heel lekkere gerechten ! Zeer vriendelijke...

Heel lekkere gerechten ! Zeer vriendelijke bediening .

Ludo
Reviewed on: 04/01/2020
Ludo recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

food was really nice with good , fresh ingredie...

food was really nice with good , fresh ingredients and well prepared.

date score