Reviews for Bohm En Berkel

85 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
85 reviews
date score
Martien
Reviewed on: 23/12/2019
Martien recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Poulet Citron was zeer lekker. Gezellige en...

Poulet Citron was zeer lekker. Gezellige en authentieke inrichting.

Marc
Reviewed on: 23/12/2019
Marc recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Prima restaurant! Prijs kwaliteit in orde....

Prima restaurant! Prijs kwaliteit in orde. Lekker gegeten en goede tafelservice, maar ... eerst werden we aan een tafel gezet waarvan de stoelen tegen een (heel warme) radiator stond. Na wisselen van tafel viel het ons op dat er een "puttekes" geur in de ruimte hing. Bij het melden aan de bediening zei men dat dat van de toiletten (op de eerste verdieping) afkomstig is en dat de klanten vergeten de deur dicht te toen. Nu waren de klanten dus de schuldige,. Beter zou men een ervoor zorgen dat er een afzuiging is zodat de lucht niet naar benden komt.

Margareta
Reviewed on: 20/12/2019
Margareta recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zeer goede keuken en bediening, aangenaam...

Zeer goede keuken en bediening, aangenaam kader en goede muziek. Goede wijnkelder ook

Eric
Reviewed on: 20/12/2019
Eric recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Unieke lokatie, top service en een andere kaart...

Unieke lokatie, top service en een andere kaart, brasseriemenu (mijn omschrijving) maar dan verrassend. En dat met een prima verhouding prijs & kwaliteit.

Mart
Reviewed on: 16/12/2019
Mart recommends this restaurant for: Couples, Kids, Gastronomy, Price/quality

Het eten was heerlijk, voor een goede prijs....

Het eten was heerlijk, voor een goede prijs. Bovendien is de locatie goed.

stefan
Reviewed on: 14/12/2019
stefan recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Lekker eten en gezellige sfeer!...

Lekker eten en gezellige sfeer!

Marleen
Reviewed on: 14/12/2019
Marleen recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Price/quality

Prima service en lekker gegeten...

Prima service en lekker gegeten

Mieke
Reviewed on: 14/12/2019
Mieke recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Ontbijt was te mager ( èèn Hendrik en éèn Consc...

Ontbijt was te mager ( èèn Hendrik en éèn Conscience...) Geen croissants, geen pistolets... We vroegen dan bruin brood en kregen Frans brood. Ik vroeg espresso koffie en verbeterde me dan: wou graag een 'grote' koffie .. het werd espresso ( moeilijke communicatie). We hadden gereserveerd, maar hadden sterk het gevoel dat ontbijtformules jullie 'dada' niet is ' maar ja als je toch open bent

Norlock
Reviewed on: 11/12/2019
Norlock recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Excellent food, kind staff, fast service, and...

Excellent food, kind staff, fast service, and beautiful setting, such ambience. Will be back!

Blanchaert
Reviewed on: 11/12/2019
Blanchaert recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het is de 2de keer dat we hiet geweest zijn....

Het is de 2de keer dat we hiet geweest zijn. Het was gezellig,lekker en heel gastvrij ook goede bediening. Zeker een aanrader

date score