Reviews for Bohm En Berkel

85 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
85 reviews
date score
Nadine
Reviewed on: 07/06/2019
Nadine recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke bediening,croque en brique waren...

Vriendelijke bediening,croque en brique waren lekker met lellerslaatje. Prijs van bovengenoemde o.k. Prijs van kaastaart te hoog,voor 9.50 euro mag de portie iets ruimer zijn,ze is wel lekker!

Ingrid
Reviewed on: 13/06/2019
Ingrid recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

We werden heel vriendelijk en gastvrij ontvange...

We werden heel vriendelijk en gastvrij ontvangen en het eten was superlekker. We hebben er dan ook volop van genoten en komen zeker terug!!

Dani
Reviewed on: 14/06/2019
Dani recommends this restaurant for: Groups

IK had gereserveerd en heb 3 maal mijn naam...

IK had gereserveerd en heb 3 maal mijn naam moeten herhalen vooraleer ober door had waarover het ging. Zalm met puree: puree was koud. Toegegeven, nadat we het gezegd hebben, kregen we een volledig nieuw en steaming bord Croque monsieur: ik twijfelde of er kaas was - moest er heel goed zoeken. Dus hesp en kaas mogen zeker ruimer zijn. Bij de thee kreeg ik geen chocolade of koekje. Het was allemaal te "weinig" en niet kwaliteitsvol.

Aimé
Reviewed on: 14/06/2019
Aimé recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Aangenaam kader, mooie ligging en lekker gegete...

Aangenaam kader, mooie ligging en lekker gegeten. Bescheiden prijzen voor het eten maar drankjes zijn aan de dure kant.

Stéphane
Reviewed on: 24/06/2019
Stéphane recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Leuke sfeer, verzorgde en lekkere maaltijd,...

Leuke sfeer, verzorgde en lekkere maaltijd, vriendelijke bediening, heerlijk pleintje. Kortom : alles prima.

Diane
Reviewed on: 24/06/2019
Diane recommends this restaurant for: Groups

Mooie plek, aangenaam....

Mooie plek, aangenaam.

Kevin
Reviewed on: 28/06/2019
Kevin recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Heerlijk eten aan eerlijke prijzen. Hier word...

Heerlijk eten aan eerlijke prijzen. Hier word je in de watten gelegd.

Andre
Reviewed on: 30/06/2019
Andre recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Perfecte ontvangst, lekker eten, uitstekende...

Perfecte ontvangst, lekker eten, uitstekende sfeer. Wij komen terug

De Maeyer
Reviewed on: 05/07/2019
De Maeyer recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Mooi kader, een oase van rust! Prima bediening...

Mooi kader, een oase van rust! Prima bediening en lekker eten!

Christiane
Reviewed on: 14/07/2019
Christiane recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Het is zeer gezellig zitten op het terras van...

Het is zeer gezellig zitten op het terras van Bohm & Berkel. Stijlvol, sfeervol aan het mooiste plein van Antwerpen. Kleine gerechten op alle manieren te combineren. Kwaliteitsproducten. Heerlijke bereiding. Zeer vriendelijke ontvangst. Prima wijn, ook per glas (Pedrera (?), Malbec is aanrader)

date score