Reviews for Bohm En Berkel

85 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
85 reviews
date score
Dani
Reviewed on: 14/06/2019
Dani recommends this restaurant for: Groups

IK had gereserveerd en heb 3 maal mijn naam...

IK had gereserveerd en heb 3 maal mijn naam moeten herhalen vooraleer ober door had waarover het ging. Zalm met puree: puree was koud. Toegegeven, nadat we het gezegd hebben, kregen we een volledig nieuw en steaming bord Croque monsieur: ik twijfelde of er kaas was - moest er heel goed zoeken. Dus hesp en kaas mogen zeker ruimer zijn. Bij de thee kreeg ik geen chocolade of koekje. Het was allemaal te "weinig" en niet kwaliteitsvol.

Mieke
Reviewed on: 14/12/2019
Mieke recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Ontbijt was te mager ( èèn Hendrik en éèn Consc...

Ontbijt was te mager ( èèn Hendrik en éèn Conscience...) Geen croissants, geen pistolets... We vroegen dan bruin brood en kregen Frans brood. Ik vroeg espresso koffie en verbeterde me dan: wou graag een 'grote' koffie .. het werd espresso ( moeilijke communicatie). We hadden gereserveerd, maar hadden sterk het gevoel dat ontbijtformules jullie 'dada' niet is ' maar ja als je toch open bent

placeholder
Vandergucht
Reviewed on: 01/09/2019

Gewoon slecht.....

De kok was zeker zwak tot heel zwak en er was maar 1 bekwame ober! En twee maal onze voeding moeten vragen...!

Anita
Reviewed on: 21/10/2019
Anita recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

De ontvangst was prima want door het plotse...

De ontvangst was prima want door het plotse regenen waren we te vroeg maar geen probleem. Minpuntje we hadden een tafeltje aan de straatkant en dan zit je zeer fel in de tocht van de deur. Misschien zoals in andere resto een bescherming voorzien (paravent, draperie of …) ook de bediening was zeer vriendelijk maar …liet steken vallen. Kende niet de dagmenu, en was amper te verstaan door niet voldoende nederlands te spreken. Spijtig. Misschien proberen we het nog eens als zij wat beter ingewerkt zijn.

Bart
Reviewed on: 12/08/2019
Bart recommends this restaurant for: Groups

Kwaliteit, service & prijs/kwaliteit: onvoldoen...

Kwaliteit, service & prijs/kwaliteit: onvoldoende. Je kan veel beter eten in Antwerpen voor dezelfde prijs

Ludo
Reviewed on: 04/01/2020
Ludo recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

food was really nice with good , fresh ingredie...

food was really nice with good , fresh ingredients and well prepared.

Guy
Reviewed on: 13/11/2019
Guy recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Smaakvolle gerechten. Het restaurant mocht...

Smaakvolle gerechten. Het restaurant mocht warmer. Dit gaf een ongezellig gevoel.

Dirk
Reviewed on: 17/08/2019
Dirk recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

de tagliata was niet conform het klassieke...

de tagliata was niet conform het klassieke gerecht; ik miste de correcte vinaigraitte, en de balsamico; de Parmezaanse kaas was pover; de entrecote matig de bediening was wel heel vriendelijk en joviaal

Diane
Reviewed on: 24/06/2019
Diane recommends this restaurant for: Groups

Mooie plek, aangenaam....

Mooie plek, aangenaam.

Martien
Reviewed on: 23/12/2019
Martien recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Poulet Citron was zeer lekker. Gezellige en...

Poulet Citron was zeer lekker. Gezellige en authentieke inrichting.

date score