Reviews for De Peerdestal

1020 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.7
1020 reviews
date score
Fons
Reviewed on: 17/09/2018
Fons recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

uitstekende service en een grootse formule...

uitstekende service en een grootse formule

Louis - Jean
Reviewed on: 14/09/2018
Louis - Jean recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Uitgebreide menukaart Lekker eten Correcte...

Uitgebreide menukaart Lekker eten Correcte bediening

Dominique E.
Reviewed on: 03/09/2018
Dominique E. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vriendelijk onthaal Zeer lekker gegeten we...

Vriendelijk onthaal Zeer lekker gegeten we komen zeker nog terug

Els D.
Reviewed on: 08/08/2018
Els D. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Gevraagde tafel niet beschikbaar, dan maar...

Gevraagde tafel niet beschikbaar, dan maar op de 1 ste verdieping. Gelukkig was het er redelijk koel . De warme groenten waren wel wat TE beetgaar . Geen voorstel om slaatje te nemen i.p.v. warme groenten bij de vleesgerechten . Gebrekkige service op een overvolle tafel . Misschien speelde het warme weer ook wel een rol .

Alain
Reviewed on: 06/08/2018
Alain recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Ben hier al enkele keren geweest en steeds...

Ben hier al enkele keren geweest en steeds tevreden over het eten en vooral over de service.

Joanna L.
Reviewed on: 29/07/2018
Joanna L. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Tolles Preis-Leistungsverhältnis, sehr freundli...

Tolles Preis-Leistungsverhältnis, sehr freundliches Personal und sehr leckeres Essen!

carl
Reviewed on: 15/07/2018
carl recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

wij kregen een ALLERBESTE service bij het fijne...

wij kregen een ALLERBESTE service bij het fijne lekkere eten. wij keren zeker terug !

Annick L.
Reviewed on: 03/06/2018
Annick L. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Goede bediening, vriendelijk personeel , een...

Goede bediening, vriendelijk personeel , een gezellig restaurant en vooral heeel lekkere cote a l’os

Ronald V.
Reviewed on: 03/06/2018
Ronald V. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Aanvankelijk moeten we heel lang (55 min) wacht...

Aanvankelijk moeten we heel lang (55 min) wachten op ons voorgerecht (iets misgelopen met debestellingin de keuken), maar na een vriendelijke verontschuldiging en een door het huis aageboden sorbet zat alles terug ok (accidnts do happen). De uiterst sympathieke bedienig door de damesen heer maken het zeer aagenaam. Het eten: heeeeeel lekker en verzorgd. De maandmenuformule (drak inbegr) voorziet ruime keuzes. De prijszetting is zeer correct. En je eet in een tof kader. We gaan heel zeker terug. Het was een geslaagd diner

Eleonora G.
Reviewed on: 30/05/2018
Eleonora G. recommends this restaurant for: Groups

Zeer arrogant! Wij werden respektloos behandelt...

Zeer arrogant! Wij werden respektloos behandelt , heben het restaurant verlaten en een ander restaurant opgezocht.Ik had op 18 Januar online een zentrale Tafel geboekt!!

date score