Extraordinary 9.1 Score based on 11 reviews

placeholder

Sjalot & Schanul

update restaurant details
Oude Beurs 12

Closing days

Tuesday, Wednesday

Contact

Show phone number

Info

Facilities Terrace
11 personnes have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 

Review score

9.1 Based on 11 reviews
Service
Quality
Atmosphere
marion wuyts

we zijn met een 17 tal personen gaan brunchen...

we zijn met een 17 tal personen gaan brunchen voor ons trouwfeest. vooraf lekker keuze menuutjes gekregen voor een betaalbaar budget - alles super vers en heel lekker zowel de vis en vlees menu!! toffe vriendelijke bediening die zorgt dat je niets te kort komt - de chefs lopen er steeds met een smile rond en dat fleurt de zaak des te meer nog op. Toffe relaxte sfeer en lekker eten : EEN AANRADER VOOR IEDEREEN DIE VAN LEKKER VERS ETEN HOUDT !

Natasja Ververs

Ze bestaan nog: uitbaters met hart voor de...

Ze bestaan nog: uitbaters met hart voor de zaak die de liefde voor hun vak overtuigend op je bord weten over te brengen. Fantastisch eten: mooie, verse producten op oog- en tongstrelende wijze bereid. Een absolute smaaksensatie tot je bord leeg is! Zeer hartelijk onthaal door de dames Chrisje en Marieke. Perfecte prijs/kwaliteit verhouding. Al veel restaurants in Antwerpen geprobeerd, maar deze staat absoluut in de top!! Graag tot ziens (vanuit Waalwijk, Noord-Brabant - Nederland).

Pieter Staes

Om lekker te lunchen en zonder schuldgevoel...

Om lekker te lunchen en zonder schuldgevoel van tafel te vertrekken (alles wat hier geserveerd wordt is gezond). Prijs/kwaliteit is top, en de bediening is altijd goed.

michel roelens

Onze groep werd door de dames van Sjalot en...

Onze groep werd door de dames van Sjalot en Schanul uitstekend gesoigneerd: ruime porties, alles vers en gezond, heel lekker en niet duur.

Chantal Mertens

Na een leuke winkeldag in Antwerpen kwamen...

Na een leuke winkeldag in Antwerpen kwamen wij, op nog geen minuut van de grote markt ,dit lekkere adresje tegen ... Een absolute aanrader ... Lekker en gezond ! Wij komen zeker terug voor de recepten met artisjok ! Een (h)eerlijke keuken met dagverse groenten, de open keuken heeft geen geheimen en de sfeer is ongedwongen en gastvrij. Getuige, de afsluitende babbel met de kok.

Nele Bastiaens

Lekker genieten van dagverse producten. Vriende...

Lekker genieten van dagverse producten. Vriendelijke bediening en een goede service ! Kortom, een aanrader.

Sven Verheyen

Een ontdekking van afgelopen weekend (8/3/2008)...

Een ontdekking van afgelopen weekend (8/3/2008). Heerlijk gegeten en gezellig nagebabbeld! Zeer vriendelijk personeel. Absoluut een aanrader...

dirk avermaete

Wij gaan hier regelmatig eten en steeds is...

Wij gaan hier regelmatig eten en steeds is het eten prima, super vers, lekker zuiders, kortom een eerlijke en heerlijke keuken als je van deze stijl van eten houdt! Bovendien heerst er steeds een gezellig sfeertje en kan je er genieten van de aangepaste muziek. Zeker nu met het vernieuwde interieur. Voor ons een absolute aanrader!

Eva Reviers

Gezellig, leuk ingericht eetcafé met een vlotte...

Gezellig, leuk ingericht eetcafé met een vlotte en vriendelijke bediening. We hadden geopteerd voor het ontbijt Vegetarisch Royal en dat was een prima keuze. Een gezond ontbijt met oa geroosterd rozijnenbrood en veel fruit werd ons geserveerd. Misschien een beetje aan de dure kant (dit ontbijt kostte 13,5, een salade kost er 14 à 15 euro) maar het is het waard.

Bart Bosmans

Ik heb hier al enkele keren gegeten en telkens...

Ik heb hier al enkele keren gegeten en telkens zeer goed meegevallen. Ingericht als een groentenwinkel. Al een heel aantal jaren opgenomen in de Guide du Routard. Ideaal restaurantje om gezellig met zijn tweetjes te dineren.

Alle beoordelingen van dit restaurant