Reviews for Desire De Lille

20 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.1
20 reviews
date score
ellen
Reviewed on: 24/12/2018
ellen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

je kon enkel zoete dingen krijgen en geen salad...

je kon enkel zoete dingen krijgen en geen salades of broodjes dat mogen ze wel eens vermelden op hun website

werner m.
Reviewed on: 14/12/2018
werner m. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

reserveren voor 9 en geen tafel klaar hebben...

reserveren voor 9 en geen tafel klaar hebben staan !!! weinig aandacht voor de klanten.

Francine H.
Reviewed on: 03/12/2018
Francine H. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker warm binnen, tafeltje aan het raam als...

Lekker warm binnen, tafeltje aan het raam als je reserveert, lekkere luchtige wafels met de bekende lackmanssmaak als sausje over de ijskreem.

Hilda V.
Reviewed on: 23/11/2018
Hilda V. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

We hadden gereserveerd maar er was nergens...

We hadden gereserveerd maar er was nergens een reservatie op tafel aanwezig . We hebben plaats mogen nemen achter in de hoek. Koud en zijn dan even later centraler gaan zitten. Bediening geduldig en vriendelijk. Eten en wafels lekker

Leen
Reviewed on: 07/11/2018
Leen recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Tafel was niet gereserveerd. Heb zelf een klant...

Tafel was niet gereserveerd. Heb zelf een klant moeten aanspreken om van plaats te willen wisselen zodat we met ons groepje toch konden samenzitten.

René
Reviewed on: 22/10/2018
René recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

vriendelijke en snelle service. Het lekker...

vriendelijke en snelle service. Het lekker was zeer lekker, alleen bij mijn vrouw viel het wat tegen (te koud opgediend)

Louis
Reviewed on: 04/10/2018
Louis recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Vlotte bediening...

Vlotte bediening

Marc
Reviewed on: 19/09/2018
Marc recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner

Het idee was om in 'Désirè De Lille' te geniete...

Het idee was om in 'Désirè De Lille' te genieten van onze Bongo bon, 'Zoete zonde'. Het personeel was zeer druk in de weer en waren duidelijk onderbemand op deze zonnige septemberdag. Dus echt vriendelijk was men er niet. Klap op de vuurpijl bij het bestellen was dat bij het gebruik van de Bongo bon er enkel kon gekozen worden voor een Brusselse wafel, Dame Blanche, met een koffie en niets anders. We hebben die optie dan maar genomen. Onze verwachtingen lagen hoog, maar het hoeft daar voor ons echt niet meer.

Fabian V.
Reviewed on: 27/08/2018
Fabian V. recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Goede service, lekkere gerechten, cotrecte...

Goede service, lekkere gerechten, cotrecte afhandeling, vriendelijk personeel.

Philippe
Reviewed on: 27/08/2018
Philippe recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Een vlugge bediening door vriendelijk personeel...

Een vlugge bediening door vriendelijk personeel. Geen probleem voor bestelling van verschillende gerechten voor een groep van 10 personen. En lekker eten natuurlijk.

date score