Reviews for Bocca D'oro

22 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.0
22 reviews
date score
Buxton
Reviewed on: 06/01/2020
Buxton recommends this restaurant for: Couples

THE RESTAURANT IS CLOSED YET YOUR SYSTEM STILL...

THE RESTAURANT IS CLOSED YET YOUR SYSTEM STILL TAKES BOOKINGS AND SENDS OUR CONFIRMATION EMAILS!

Peeters
Reviewed on: 01/01/2020
Peeters recommends this restaurant for: Couples

Het blijkt niet meer het restaurant te zijn!!!!...

Het blijkt niet meer het restaurant te zijn!!!! Waardeloos om op oudejaarsavond daar te staan en dat te horen te krijgen! Het is nu dus een alcoholvrij restaurant! Dus tablebooker: actie ondernemen want we zijn voorgelogen!!

Koen
Reviewed on: 12/12/2019
Koen recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Het restaurant bestond niet meer. Boeken neerge...

Het restaurant bestond niet meer. Boeken neergelegd begin december en toch nog kunnen reserveren !!!!!! Stonden met 8 man voor de deur. En dan de dag zelf nog een reminder om s'avonds zeker op tijd te zijn …. dit doet de deur dicht.

van der Oord
Reviewed on: 01/01/2020
van der Oord recommends this restaurant for: Couples

Het restaurant bestond niet meer! Er zat een...

Het restaurant bestond niet meer! Er zat een totaal ander restaurant op het adres, met andere kaart. Vreselijk teleurstellend. Vreemd was al dat het tel.nr. op de website niet meer werkte. Vreemd ook dat we wél konden reserveren, en dat voor een avond als deze (31/12).

Rotsaert
Reviewed on: 28/12/2019
Rotsaert recommends this restaurant for: Couples

Na 6 herhaaldelijke mails van jullie, nog eens...

Na 6 herhaaldelijke mails van jullie, nog eens melden dat wij voor een gesloten deur stonden

prins
Reviewed on: 26/12/2019
prins recommends this restaurant for: Couples

WAS NIET OPEN !! KERST AVOND NAAR DE KLOTE...

WAS NIET OPEN !! KERST AVOND NAAR DE KLOTE . THANKS .

Christel
Reviewed on: 07/06/2019
Christel recommends this restaurant for: Groups

Het restaurant was gesloten!...

Het restaurant was gesloten!

Vancampen
Reviewed on: 18/01/2020

Omdat het restaurant niet meer bestaat .......

Omdat het restaurant niet meer bestaat .... erg domme situatie om op jullie site verder te gaan. Doe er iets aan

Christa
Reviewed on: 25/08/2019
Christa recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Goed aanbod, lekkere en verse bereidingen....

Goed aanbod, lekkere en verse bereidingen. Goede wijn; vriendelijke ontvangst en bediening.

Raf
Reviewed on: unknown

Voor de eerste maal gaan eten in dit nieuwe...

Voor de eerste maal gaan eten in dit nieuwe restaurant en dit is echt een absolute aanrader. Gezellig interieur waarin de charme van het oude gebouw met stijl gecombineerd werd met moderne en retro accessoires. Hat glas Pineau de Charentes, als aperitief, was goed gevuld wat niet van alle andere restaurants kan gezegd worden. Als voorgerecht had mijn partner een taartje met aubergines, tomaten en mozzarella gekozen en ik asperges, één van de seizoenssuggesties van de chef.. Allebei zeer lekker. Als hoofdgerecht hadden we gekozen voor de gegrilde gambas, licht pikant en kalfslapje met aubergines, kaas en tomatensaus, allebei geserveerd met een bijpassende heerlijke pasta. De Siciliaanse rode wijn had een volle en zeer aangename smaak. De Tartufo die we als dessert gekozen hadden werd aan tafel geflambeerd. De Limoncello was lekker en werd koel geserveerd zoals het hoort. Bediening zeer verzorgd en alle gerechten zeer mooi geserveerd. Hier gaan we zeker nog.

date score