Reviews for Zaowang Noord

2158 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.1
2158 reviews
date score
Tom
Reviewed on: 04/07/2020
Tom recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Top he! Goeie sushi = Zaowang...

Top he! Goeie sushi = Zaowang

Gino
Reviewed on: 04/07/2020
Gino recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeer goed aangepast aan de covid situatie,...

Zeer goed aangepast aan de covid situatie, geeft een veilig gevoel en de kwaliteit van het eten is zeer goed!

Elke
Reviewed on: 04/07/2020
Elke recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

We werden in hoekje achteraan gezet terwijl...

We werden in hoekje achteraan gezet terwijl er buiten en vooraan nog veel plaats was. Onvriendelijke bediening.

Sofie
Reviewed on: 03/07/2020
Sofie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Mooie locatie en super lekker!...

Mooie locatie en super lekker!

Claudio
Reviewed on: 03/07/2020
Claudio recommends this restaurant for: Couples

Voor mij was het een zeer slechte eenmalige...

Voor mij was het een zeer slechte eenmalige ervaring. Bediening was niet enthousiast. De bediening wist niet wat ze aan het doen waren. Alles duurde te lang. We zijn meteen weggegaan. Gelukkig konden we bij Zuid terecht. En waren ze daar wel enthousiast. En waren ze vrolijk. Vonden ze het leuk om te werken. Gaven ze ons uitleg over bijvoorbeeld verschillende sausjes! Bedankt en tot nooit .Zao Wang Oud Stad. En tot ziens Zao Wang Zuid

Werner
Reviewed on: 02/07/2020
Werner recommends this restaurant for: Groups

Zoals altijd, lekker eten!...

Zoals altijd, lekker eten!

Freddy
Reviewed on: 02/07/2020
Freddy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

afspraak en plaats (terras) zoals gevraagd....

afspraak en plaats (terras) zoals gevraagd. Shushi (boot) was heel lekker. Bediening prima.

Elke
Reviewed on: 01/07/2020
Elke recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heerlijke sushi en vriendelijke bediening!...

Heerlijke sushi en vriendelijke bediening!

Martine
Reviewed on: 30/06/2020
Martine recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

We waren vroeger dan gereserveerd en mochten...

We waren vroeger dan gereserveerd en mochten toch naar onze tafel. Het eten was heerlijk en de bediening voortreffelijk. We komen zeker weer. Mag ik misschien voorstellen om de muziek iets meer orientaals te laten klinken om zo de sfeer meer te zetten?

Judith
Reviewed on: 30/06/2020
Judith recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Zaowang heeft buiten ongeveer de beste (betaalb...

Zaowang heeft buiten ongeveer de beste (betaalbare) sushi van t stad ook ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel. Het is altijd een plezier om hier te eten :)

date score