15/20 Gault&Millau
Volkstraat 13 2000 ANTWERP  (   )
Kitchen
French 
Budget
€€€
Opening hours
Now closed Opening hours
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.9 Based on 18 reviews
Service
Quality
Atmosphere
18 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Rudi
This review is written after a reservation for the RestoDays Edition étoilée
Reviewed on: 14/06/2019
Rudi recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Gezellig kader, vriendelijke bediening, uitstek...

Gezellig kader, vriendelijke bediening, uitstekend eten en lekkere wijnen.

olivier
Reviewed on: unknown
olivier recommends this restaurant for: Couples, Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Heerlijke gegeten en wat een smakenpalet !

We zijn afgelopen dinsdag hier geweest voor het diner, we hebben genoten van alles wat ons werd aangeboden ! Uitschieter was zeker het gerecht met maatjes en de iberische rib !

wilfried
Reviewed on: unknown

Speciaal

Zeer lekker gegeten, mooie combinatie van smaken. Vrij klassieke keuken en een no nonsens bediening en sfeer. Zeer lekkere doch betaalbare wijnen.

placeholder
Patrick
Reviewed on: unknown

terugkeeradres

Een restaurant met mooi gepresenteerde gerechten die alle van zeer goed tot uitstekend werden bereid. Fijne amuses, heel lekkere en betaalbare wijnen, toffe bediening. Aantrekkelijke menuformule. Slechts 1 minpuntje: toch wel wat gehorig.

François
Reviewed on: unknown

Voor ons een nieuwe ontdekking. Klein gezellig...

Voor ons een nieuwe ontdekking. Klein gezellig restaurantje, het eten is er lekker, de bediening is top. Heb er ook lekkere wijn gedronken.

Dave
Reviewed on: unknown

wijnen per glas, gezellig interieur, vriendelij...

wijnen per glas, gezellig interieur, vriendelijke bediening

Christophe
Reviewed on: unknown

volledig akkoord met de commentaren hierboven:...

volledig akkoord met de commentaren hierboven: een blijver in het Antwerpse, klasse: erg smaakvol eten, aangenaam gepresenteerd en een authentiek warm kader zijn er een half dozijn keren gaan eten en bediening kan beter (er was één uitschuiver, maar zij werkt er niet meer)

David
Reviewed on: unknown

Dit restaurant stond al een tijdje op mijn...

Dit restaurant stond al een tijdje op mijn shortlist en op 28/02/'09 was het dan zo ver. We hebben ontzettend genoten van de originele en erg lekker keuken van L'epicier du cirque met zijn zeer uitgebreide wijnkaart. Het kleine restaurant is gelegen in een oud pand dat zijn originele structuur mocht behouden. Het eten zelf was echt fantastisch en erg mooi en correct opgediend. De bediening is perfect, erg vriendelijk en behulpzaam personeel die de zaal continu perfect in de hand hebben. De wijnkaart was verbazend sterk. Enig minpuntje was voor mij het rumoer maar dat kan niet anders in ee dergelijk klein restaurantje eigenlijk ingericht in de woonkamer. Bijkomend mochten voor mij de stoelen net iets comfortabeler zijn. Ze passen perfect bij het interieur maar zitten niet makkelijk. Het bezoek heeft alle verwachtingen ingevuld en zal wat mij betreft zeker een vervolg krijgen !!

Jos
Reviewed on: unknown

Naast de mooie kaart zijn er erg goede suggesti...

Naast de mooie kaart zijn er erg goede suggesties buiten de kaart om. De bijzonder goede smaken van de gerechten zijn in balans en borden zijn erg netjes opgemaakt. De inrichting is stijlvol en rustig. De tafeltjes en stoelen mogen daar op aangepast worden. Voor herhaling vatbaar !

john
Reviewed on: unknown

giseleke en gerald vinden dit 1 van de topresta...

giseleke en gerald vinden dit 1 van de toprestaurants van Antwerpen. Doe zo voort .

All reviews of this restaurant