Kitchen
Budget
Closing days
Every noons, Monday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
7.9 Based on 25 reviews
Service
Quality
Atmosphere
25 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
josien
Reviewed on: unknown

Elisabeth, Heerlijk gaan eten in een supertof...

Elisabeth, Heerlijk gaan eten in een supertof restaurantje,met een schitterende bediening,het eten wordt mooi geserveerd in warme borden ,de smaken zijn overheerlijk.Elke keer weer een verrrassing .een echte aanrader.

Veronique
Reviewed on: unknown

Ik ben er onlangs een Congolese moambe gaan...

Ik ben er onlangs een Congolese moambe gaan eten en vond het absoluut lekker. Vlotte bediening en aangename sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar.

Jeremy
Reviewed on: unknown

Op goed geluk een restaurantje utgekozen in...

Op goed geluk een restaurantje utgekozen in de oude stad in Antwerpen. Wat een verrassing! We waren met vier en hebben elk iets anders gekozen van de kaart. Een zeer mooie dame hielp ons met onze keuze. De cocktails waren lekker en het eten overheelijk. Zelden zo lekker gegeten. Dank u Antwerpen. Aanrader!

Lydia
Reviewed on: unknown

Na een ongelooflijk lange wachttijd een bijna...

Na een ongelooflijk lange wachttijd een bijna koud gerecht voor je neus krijgen en nog veel moeten betalen voor een vegetarisch gerecht dat bestond uit 1 wortel, 2 aardappelen, 1 stuk courgette, een lauw sausje met een beetje couscous erdoor geroerd, echt geen tweede keer voor mij. Mijn 3 tafelgenoten waren ook niet te spreken over het eten en de bediening. Zeker geen aanrader.

Pol
Reviewed on: unknown

Toen we na 2 uur wachten vroegen 'komt ons...

Toen we na 2 uur wachten vroegen 'komt ons eten nog?' zei de bediende 'ja, hoor, zo dadelijk'. Het werden uiteindelijk 2,5 uren en het eten was niet fantastisch lekker.

Evelyn
Reviewed on: unknown

Het eten was lekker echt wat ik er van verwacht...

Het eten was lekker echt wat ik er van verwacht had , het was voor mij een ideale afsluiter van een zalige verjaardag! En de milkshake was ook heerlijk en zeer vriendelijk personeel!

djuro
Reviewed on: unknown

Héééééél lekker.Rustige sfeer.Prima bediening...

Héééééél lekker.Rustige sfeer.Prima bediening die niet verlegen is om uitleg te geven.Pas op voor het potje met saus bij het brood.Very very hot!!!!!

placeholder
Wesley
Reviewed on: unknown

zeer leuk restaurantje, gezellige sfeer en...

zeer leuk restaurantje, gezellige sfeer en eten subliem voor kipminded eters... cocktails echte aanrader!

Katleen
Reviewed on: unknown

Ons etentje gisterenavond was uitermate geslaag...

Ons etentje gisterenavond was uitermate geslaagd, m'n nichtjes in ikzelf zijn nu helemaal fan van de afrikaanse keuken! Het was superlekker en gezellig, en de bediening was ook heel vriendelijk!

Jurgen
Reviewed on: unknown

Be adventurous and pick this restaurant for...

Be adventurous and pick this restaurant for your next dinner. Spicy and exotic dishes galore - and they do a great caperinha. Recommended for an evening with friends.

All reviews of this restaurant