Reviews for De Godevaart

294 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.4
294 reviews
date score
Gino
Reviewed on: 15/02/2020
Gino recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

We hebben genoten van de heerlijke gerechten...

We hebben genoten van de heerlijke gerechten in een zeer aangename setting.

Dominique
Reviewed on: 12/02/2020
Dominique recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Ik heb zeer lekker gegeten tot ik de rekening...

Ik heb zeer lekker gegeten tot ik de rekening kreeg. Voor een fles water 7,5 euro en een gin tonic 18 euro. Sorry maar dat is er gewoon over. En het eten dat wist ik op voorhand maar dat is ook niet bepaald goedkoop voor wat je krijgt. Al bij al veel te duur. Ik ga veel op restaurant. Dit zijn geen eerlijke prijzen. Spijtig want het was wel heel lekker.

HERMAN
Reviewed on: 11/02/2020
HERMAN recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Verzorgde accomodatie. Stijlvolle bediening....

Verzorgde accomodatie. Stijlvolle bediening. Voortreffelijk eten in oogstrelende presentatie. Appreciatie voor verjaardagstractatie.

Yannick
Reviewed on: 09/02/2020
Yannick recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Super lekker eten en heel vriendelijk personeel...

Super lekker eten en heel vriendelijk personeel! Een dikke aanrader ! Wij zullen er nog eens naar toe gaan !

Annita
Reviewed on: 07/02/2020
Annita recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Het eten was uitstekend, de bediening was ook...

Het eten was uitstekend, de bediening was ook zeer goed.Wij waren wel de enige gasten, dus alle tijd om ons te verwennen

Brunhilda
Reviewed on: 31/01/2020
Brunhilda recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Lovely ambient, food was delicious! Service...

Lovely ambient, food was delicious! Service excellent! Strongly recommend

JEAN-LUC
Reviewed on: 26/01/2020
JEAN-LUC recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heel vriendelijk personeel. Maar in de keuken...

Heel vriendelijk personeel. Maar in de keuken liep het mis. De kok kan wel koken maar de wachttijden liepen op : een uur tussen bestelling en voorgerecht en 1,5 u tussen voor en hoofdgerecht. Bovendien zijn de prijzen astronomisch hoog voor een keuken die te vergelijken is met een kwaliteitsvolle brasserie maar zeker niet van gastronomisch niveau is.

Erik
Reviewed on: 26/01/2020
Erik recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Prijs,kwaliteit staat niet in verhouding De...

Prijs,kwaliteit staat niet in verhouding De bediening doet wel haar best maar ze zijn nog een beetje te jong en te onervaren om op dit niveau mee te draaien waar wel voor gerekend wordt .

ANOUK
Reviewed on: 26/01/2020
ANOUK recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

vlotte bediening lekker eten en wijn prijs/kwal...

vlotte bediening lekker eten en wijn prijs/kwaliteit goed aangenaam kader

Katelijne
Reviewed on: 25/01/2020

Wij kregen geen spontaan aanbod voor lunchmenu,...

Wij kregen geen spontaan aanbod voor lunchmenu, indien we dit niet geweten hadden, waren we gedwongen duur à la carte te eten. Eten was lekker, bediening niet top. Al bij al duur en minder speciaal dan bij vorige eigenaar. Wij komen niet meer terug.

date score