Reviews for A Thai

149 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.2
149 reviews
date score
Dirk
Reviewed on: 16/02/2020
Dirk recommends this restaurant for: Groups

Het restaurant bleek definitief gesloten en...

Het restaurant bleek definitief gesloten en dit reeds geruime tijd! Hoe komt het dat je nog steeds online een tafel kan boeken?!

Peter
Reviewed on: 16/02/2020

Restaurant is permanent gesloten....

Restaurant is permanent gesloten.

Elke
Reviewed on: 16/02/2020
Elke recommends this restaurant for: Groups

Deze zaak is blijkbaar gesloten!! Wij stonden...

Deze zaak is blijkbaar gesloten!! Wij stonden voor de deur!!!

Frie
Reviewed on: 15/02/2020

Het restaurant blijkt al maanden gesloten te...

Het restaurant blijkt al maanden gesloten te zijn. Het telefoonnummer is geannuleerd, maar op mijn on line reservatie kreeg ik wel bevestiging van reservatie. Leuk om zo voor een niet bestaand restaurant te komen staan op Valentijndag.

Nancy
Reviewed on: 12/02/2020
Nancy recommends this restaurant for: Groups

Ondanks onze reservatie en ontvangen bevestigin...

Ondanks onze reservatie en ontvangen bevestiging stonden we voor een gesloten deur. Het restaurant was gesloten. Hoe kan dat !

Amber
Reviewed on: 09/02/2020

Het restaurant is permanent gesloten en toch...

Het restaurant is permanent gesloten en toch werd mijn reservering bevestigd door het restaurant?! Ik heb zowel een bevestiging voor de reservering via e-mail en SMS gekregen en toch stonden we voor een gesloten deur. Gelieve dit op te volgen.

Roy
Reviewed on: 09/02/2020
Roy recommends this restaurant for: Couples

Het restaurant was gesloten. Niemand heeft...

Het restaurant was gesloten. Niemand heeft me hierover op de hoogte gebracht...

Amy
Reviewed on: 08/02/2020
Amy recommends this restaurant for: Couples

Restaurant was gesloten om nooit meer open...

Restaurant was gesloten om nooit meer open te gaan.

Peggy
Reviewed on: 30/01/2020
Peggy recommends this restaurant for: Groups

Blijkt dat deze zaak al een hele tijd gesloten...

Blijkt dat deze zaak al een hele tijd gesloten is... We zijn een beetje verder gaan eten bij Mai Thai en daar hebben we echt genoten! Super lekker eten en een geweldig vriendelijke bediening.

Stefaan
Reviewed on: 29/01/2020

Het restaurant was gesloten toen we er aankwame...

Het restaurant was gesloten toen we er aankwamen. Zelfs al moest het open zijn volgens de openingsuren

date score